Pokud nejsi vázán formátem výstupního souboru je to sranda Obrázky z kamery uládáš do MPEG2 ve vyšším rozlišení než bude konečný výstup. V PC pak tohle načteš do střihacího programu a uložíš již jako DVD.
Například pro záznam z TV se doporučuje výkonný PC s procecorem nad 3GHz a hodně velký HD ukládá se za pomoci některého z bezstátových kodeků např HUFIUF (komprese 1/3) pak se s tím dá krásně pracovat.
V kamerách se moc neviznám ale kdybys mořná našel něco k čemu se dá připojit dostatečně velký externí HD z notebuku a zvládlo to bezstrátové ukládání budeš jako náročný video fajnšmekr zřejmě dostatečně spokojen
Při výběru kamery tedy doporučuji volit kompromis mezi cenou a schopností zaznamenat co největší objem dat z jednoho záběru při zpracování se nikdy nevyhneš zhoršení kvality.
Jak na videosoubory s kamery???
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak na videosoubory s kamery???
amaroun píše:Mám nahrány videosoubory s kamery na třech kusech 8 cm DVD 1,4 Gb.Nechci je stříhat jen je chci dát za sebe na jednu klasickou placku.Všechny soubory jsou na třech malých plackých z totožným názvem VTS_ 01_1.VOB a 01_2.VOB.Jde nějak jen změnit názvy, aby se daly dát za sebe a DVD bylo spustitelné ve stolním přehrávači a měli tedy jen jedny společné spouštěcí soubory?Je na to nějaký program?Díky za radu.
soubory měníš na VTS_01_1.VOB,VTS_01_2.VOB,VTS_01_3.VOB,VTS_01_4.VOB a tak dále měníš poslední čislici pouze pak to dáš předělat ve WinDVD Creator nebo DVD shrink nebo DVD Fab platinum jako jedno Divko
a je to

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo taky zkusit:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5425
Avi spojit ve VirtualDub
Dvd z Avi v ConvertXtoDvd
Avi spojit ve VirtualDub
richchie píše:Nebo taky zkusit:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5425
Avi spojit ve VirtualDub
On ale nemá AVI.Potřebuje spojit VOB.

A dělat z vob avi které spojií a potom to zas konvertovat na DVD což jsou opět vob je nesmysl.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
richchie píše:Nebo taky zkusit:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5425
Avi spojit ve VirtualDub
Jak rika Broza ja nemam AVI ale VOB a ve vysledku nechci mit zadnou kompresi.Umim to nahazet do Ulead Video Studio, nebo Pinacle, ale vysledek je vzdy mirna komprese dat.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
jarod72pm píše:amaroun píše:Mám nahrány videosoubory s kamery na třech kusech 8 cm DVD 1,4 Gb.Nechci je stříhat jen je chci dát za sebe na jednu klasickou placku.Všechny soubory jsou na třech malých plackých z totožným názvem VTS_ 01_1.VOB a 01_2.VOB.Jde nějak jen změnit názvy, aby se daly dát za sebe a DVD bylo spustitelné ve stolním přehrávači a měli tedy jen jedny společné spouštěcí soubory?Je na to nějaký program?Díky za radu.
soubory měníš na VTS_01_1.VOB,VTS_01_2.VOB,VTS_01_3.VOB,VTS_01_4.VOB a tak dále měníš poslední čislici pouze pak to dáš předělat ve WinDVD Creator nebo DVD shrink nebo DVD Fab platinum jako jedno Divko
a je to
Zkusím se do toho o vikendu pustit, take me to napadlo, ale pokud tam bude zase komprese, tak je to spatne.Ja kompresi nepotrebuji pouzit, vse se mi vejde na jednu placku 4,7 Gb.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Návod by byl,jen musíš počkat něž najdu kde.Zkus zatím tohle http://www.google.cz/search?as_q=n%C3%A ... itesearch=
Vím ty návody jsem prolezl vsechny a presne jsem to udela, tak jak to popisuji, ale vysledek je takový jak jsem psal,jednotlive kapitoly ve vaslednem filmu jsou prapodivne zpreházené.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
jarod72pm píše:amaroun píše:Mám nahrány videosoubory s kamery na třech kusech 8 cm DVD 1,4 Gb.Nechci je stříhat jen je chci dát za sebe na jednu klasickou placku.Všechny soubory jsou na třech malých plackých z totožným názvem VTS_ 01_1.VOB a 01_2.VOB.Jde nějak jen změnit názvy, aby se daly dát za sebe a DVD bylo spustitelné ve stolním přehrávači a měli tedy jen jedny společné spouštěcí soubory?Je na to nějaký program?Díky za radu.
a je to
Tak jsem to vyzkoušel a nejde to, protože FAB PLATINUM a SHRINK si načtou jen kompletní divko a pokud do složky, kam si divko zkopíruješ přidáš další soubory s dalšími číslicemi01_3,01_4 atd. vždy se ti načtou jen ty soubory ke kterým jsou BUP a IFO soubory.
Tak to zkus ještě pomocí Vobedit a ve spolupráci s Ifoeditem to musí jít.všechny voby ve vobeditu otevři,demuxni je all audio i video tracky ono ti to oddělí zvuk a obraz a potom to v ifoeditu spojíš dohromady.Dáš vytvořit nové DVD načteš tam to co ti uložil vobedit,tuším to má příponu m2v a asi mp3.
Nebo můžeš zkusit MPEG video Wizard.Ten je supr.No jasně udělej to v něm.On ti dokáže spojit bez rekomprese.Akorát není free,ale zkušební verze je asi na 20 dní a pak není problém ho na netu sehnat
Nebo můžeš zkusit MPEG video Wizard.Ten je supr.No jasně udělej to v něm.On ti dokáže spojit bez rekomprese.Akorát není free,ale zkušební verze je asi na 20 dní a pak není problém ho na netu sehnat
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”