Vypalování se nezdařilo (vyřešeno) Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Jestli je při vypalování asi čtvrtina zmetků, tak na média bych to nesváděl. Tady bude spíš chyba ve vypalovačce nebo v programu.
Já naopak kupuju obvykle co nejlevnější média, cédéčka za 5 Kč (i 4,50). V posledním půlroce jsem jich vypálil minimálně 400, z toho se asi tři nezdařily. Už ale na nich bylo na pohled vidět, že jsou kazová. Stejně jsem je zkusil vypálit, ale buď nešly zapsat, nebo z nich nešlo číst. Tedy z těch asi tří.
Jak píše Karlos, vypaluju zásadně nižší rychlostí, obvykle 16 x, pokud to má být bootovatelné CD, tak i 8 x.
Já naopak kupuju obvykle co nejlevnější média, cédéčka za 5 Kč (i 4,50). V posledním půlroce jsem jich vypálil minimálně 400, z toho se asi tři nezdařily. Už ale na nich bylo na pohled vidět, že jsou kazová. Stejně jsem je zkusil vypálit, ale buď nešly zapsat, nebo z nich nešlo číst. Tedy z těch asi tří.
Jak píše Karlos, vypaluju zásadně nižší rychlostí, obvykle 16 x, pokud to má být bootovatelné CD, tak i 8 x.
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tedy nerad bych to zakřiknul, ale zdá se , že je problém vyřešen. Celý den jsem pálil asi 35 dvd/cd ani jeden zmetek! Provedl jsem následující kroky dle vašich rad. Použil jsem vypalovačku z vyřazeného pc, no nešlo ani přečíst co je to za značku, rozluštil jsem akorát LG, odistaloval jsem Nero,smazal všechny pozůstatky,provedl novou istalaci ale jiné verze, koupil 10 kusů dvd Verbatim 16x. Krásně to fungovalo. Tak jsem pálil dále na všemožné značky dvd i cd, zkrátka co dům dal.Vše na 100% Provedl jsem i pár konverzí, kde po převodu došlo k automatickému vypálení též bezchybně. Kde byla chyba zjistím asi těžko, maximálně můžu vrátit původní vypalovačku. Doufám, že tento bezvadný stav vydrží i nadále. Všem zúčastněným děkuji za ochotu se snažit vyřešit můj problém s vypalováním 

-
- Pohlaví:
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”