Uložení filmu z DVD na HDD Vyřešeno
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jeho zajímá jak dostat film z DVD ( média ) do počítače. Na to může použít ten DVD shrink.
Pak může použít jakýkoliv Player.
Pak může použít jakýkoliv Player.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
jiribori píše:Zdárek, všechny filmy v DVD formátu poštěj přes soubor VIDEO_TS.ifo
A jakpak bys celé spustil tohle?
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1294
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
VTS_01_1
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
VTS-01_1 = 4kB = 1s / tma
VTS_02_1 =0,99GB = 25 minut videa
VTS_02_2 = to samé
A takhle je rozsekanej celej koncert. Někdy se to podaří spustit přes PowerDVD (zdroj hard) a jede to celý, někdy to spustit nejde, resp. to přehraje jenom tu tmu a někdy titulky ? Už jsem tu o tom psal. Přitom ještě vloni to šlo spustit na dvě kliknutí a dokonce asi před dvěma lety jsem nepoužíval ani Shrink, ani DVDFab decrypter a DVD jsem z mechaniky přetahoval pouze myší. Za 10-15 minut se to přetáhlo a fungovalo to. Jsem z toho trochu jelen, nebo Lama?
VTS_02_1 =0,99GB = 25 minut videa
VTS_02_2 = to samé
A takhle je rozsekanej celej koncert. Někdy se to podaří spustit přes PowerDVD (zdroj hard) a jede to celý, někdy to spustit nejde, resp. to přehraje jenom tu tmu a někdy titulky ? Už jsem tu o tom psal. Přitom ještě vloni to šlo spustit na dvě kliknutí a dokonce asi před dvěma lety jsem nepoužíval ani Shrink, ani DVDFab decrypter a DVD jsem z mechaniky přetahoval pouze myší. Za 10-15 minut se to přetáhlo a fungovalo to. Jsem z toho trochu jelen, nebo Lama?

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná by bylo dobré koupit si originál než to stahovat z warezu 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
Asi mi to nebudeš věřit, ale originál to je! A co se warezu týče, tak když jsem již dávno viděl přátele jak se s tím natrápí, tak jsem s tím ani nezačínal. Z warezu nemám vůbec nic, i když se občas na něco pro zajímavost podívám. Zpravidla je to hledání a následný odvšivování s přeinstalací prgr. které to vezme ssebou tak časově náročný, že se to nevyplatí. To k softu. Pokud jde o muziku, nebo filmy, tak než abych měl něco mizernýho, tak to radši oželím. Vždycky se dá sehnat originál. 

Blue Spirit píše:Přitom ještě vloni to šlo spustit na dvě kliknutí a dokonce asi před dvěma lety jsem nepoužíval ani Shrink, ani DVDFab decrypter a DVD jsem z mechaniky přetahoval pouze myší. Za 10-15 minut se to přetáhlo a fungovalo to. Jsem z toho trochu jelen, nebo Lama?
Podle toho přetahování myší (kopírování) bych řekl naprostá Lama. Řešení jsem ty popsal (způsob a nástroje kopírování), jestli budeš přetahovat DVD-Video na hard, nediv se, že ty to nejede, přečti si něco o ochranách, které jsou na DVD-Video.
-
- Pohlaví:
Ale však já o to vím, asi jsi špatně četl:" Přitom ještě vloni to šlo spustit na dvě kliknutí a dokonce asi před dvěma lety jsem nepoužíval ani Shrink, ani DVDFab decrypter a DVD jsem z mechaniky přetahoval pouze myší. Za 10-15 minut se to přetáhlo a fungovalo to. .
Teď to dělám Shrinkem, FABDekrypterem a tohle je výsledek
Teď to dělám Shrinkem, FABDekrypterem a tohle je výsledek
-
- Pohlaví:
Dík, ale já to neřeším. Já vím jak to přehrát. Jak píšeš ty, tak by to jít mělo. Já tu jen píšu svoji zkušenost, protože jsou lidi, kteří si myslí, že na všechno existuje jedno (dvě, tři) konkrétní pravidla. Ale Wokna si někdy dělají, co chtějí a opak je pravdou. To co někomu podle oněch pravidel bez problémů běhá, druhý prostě nerozchodí.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”