lg mechanika nafaka
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Chceš tím říci, že spustí instalaci z CD s WinXP a jiné lisované cd a DVD ani třeba v Total Commanderu nezobrazí jejich obsah, nebo se jen nespustí? S přeinstalováním firmware musíš vědět co děláš. Provádí se, pokud novější má vlastnosti, které potřebuješ, jinak je to zbytečné a riskantní, pokud zvolíš nesprávnou verzi. Takže potom co jsi udělal, to co jsem radil, se DVD mechanika našla a to byl Tvůj dotaz. Nic jiného jsem neradil. Takže co jsi si způsobil je Tvoje věc, lituji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zpravidla jen na stránkách výrobce mechaniky a jen pro ten konkrétní typ. A neříkej, že všechna media co jsi vyjmenoval, jsou originál lisované, čili nečitelnost může být i poškozenými medii. Ale Ty moc na rady nedáš, viď?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ale
ale discama to neni to je neco spatne ve windovsech nebo to skurvil ten firmvare. stejne kdyz jsem odebral ty radice ide tak po restartu ta mechanika stejne neslapala jak pred tim. neslo by dat ve vlasnostech aktualizovat ovladač a stahnut nekde ovladač treba z netu?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Žádný ovladač z netu nepotřebuje, protože je součástí Windows. A jsi jistý, že mechanika je funkční. Zkus ji vyzkoušet v jiném PC, třeba u kamaráda. Nevhodnou aktualizací jsi ji mohl dokonale znehodnotit.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”