Lepící etiketa na CD a DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Lepící etiketa na CD a DVD

Příspěvekod karlos » 17 úno 2010 13:44

Používám fólie NEATO, určené pro potisk v laserové tiskárně. Na jednom archu jsou dvě předperforované placky a všechny programy, které jsem na nakreslení předlohy zkoušel tento formát umí. Mám za to, že i NERO. A abych byl upřímný, temín používám je silně nadnesený. Použil jsem jí jednou, když jsem pálil CD s fotkama, jako dárek... Podobně i LigtScribe asi dvakrát :lol: Fixa je podstatně rychlejší a to na jakémkoliv povrchu. Printable i LightScribe nevyjímaje :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 úno 2010 18:43

Obrazové doplnění: mechanický přípravek na bezchybné polepení média:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 úno 2010 18:52

Jak se říká proto gustu žádnej dyšputát - mně se to nelíbí. :lol: Ale v návodu mne zaujalo, že je tam i adaptér na srdce. Takže jedna zkušenost. Coby čerstvý majitel prvního PC a CD-ROM jsem si v něm chtěl pustit takové vykrajované netypické CD s muzikou. Ozval se rachot jako z kulometu a laserová dioda byla bez "čepičky". Samozřejmě to nebylo vycentrovaný a mechanika se dožila asi 14 dnů. :lol: Za blbost anebo nezkušenost se holt platí.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”