Obnova pri pouziti norton ghost 10
Takže, bootovací CD jsem již vytvořil. Můžu použít buď: 1.CD: jádro WIN98 nebo 2.CD: jádro Milenium-vytvořeno přes nabídku formátu diskety /vytvořit spouštěcí disketu s MS-DOS/ve WINDOWS XP PROF a následně přes NERO 6.6 vypáleno na CD. Ale co dál? To mám nahrát na toto CD z Program Filesu adresář GHOST a pokusit se ho po rebootu spustit? To nemůže fungovat. Podle mě by se mělo v NG10 vytvořit spouštěcí CD, které po jeho nastartování spustí automaticky NG10 a já si jen vyberu obnovit ten který soubor, ale nikde jsem žádnou takovou nabídku nenašel. Jo a ještě něco. Ať nastartuju z kteréhokoli CD, tak nevidím disk s NTFS, respektive jeho obsah.
Příjemnou práci s oknama.
Honza_X píše:... Ať nastartuju z kteréhokoli CD, tak nevidím disk s NTFS, respektive jeho obsah.
To je pochopitelné. Pokud jsi v režimu DOS, tak NTFS ani vidět nemůžeš. Pokud však nastartuješ Ghosta v tomto režimu, tak on už NTFS vidí.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Luboši, vyhrabal jsem tu nějakou starou OEM verzi. Je to dnes ještě vůbec použitelný?
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1173
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=1173
Ano, tuto verzi jsem kdysi také používal. S NTFS spolupracuje.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Luboš píše:Ano, tuto verzi jsem kdysi také používal. S NTFS spolupracuje.
Dík, tak s tím pozápasím. To CD je fungl nepoužitý jen mne tam trochu mate ten Acrobat Reader 5.0 ?
Já mám Adone 7 a ten mi nepřečte manuál, což se mi zdá divný. Jen proběhne jakési otvírání a nic. Asi to s tou novější verzi Readeru nemluví. Ale to už je pohoda.

Poslední verzi Adobe Readeru si stáhni z netu a byl by v tom čert, aby ti nepřečetl starší dokumenty.
-
- Pohlaví:
Luboš píše:Poslední verzi Adobe Readeru si stáhni z netu a byl by v tom čert, aby ti nepřečetl starší dokumenty.
Ale v tom to je??? Já mám sedmičku, ale tohle nepřečetla, ale nevím jestli není nějaká nabouraná. Teď už nemám čas, ale později to vyzkouším. Dík a ahoj!

P.S. Já včera hledal nějakej unlocker na Shreka2-bowling a našel jsem jen nějakej vir. 2 hodiny jsem se toho zbavoval /?/, ale nevím, jestli se něco nerozsypalo.

Moriss píše:norton ghost 10 NEVYTVORI soubor .gho, ale .v2i. Mam cd, ktere nabootuje a dokonce spusti nejakeho pruvodce na obnovu systemu. Ale tento soft OTEVIRA POUZE .GHO.
To není pravda, ghost 10 umí obnovovat jak ze staršího formátu .gho tak i z nového .v2i.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Honza_X píše:Může mi někdo poradit, kde se zadává S/N číslo v programu: Acronis True Image 8.0 Build 937 trial? Nikde jsem nenašel nabídku k zadání. Dík
S/N do trial verze zadat nejde, budeš si muset sehnat plnou verzi. Mimochodem dávno už je novější verze Acronis True Image 10.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2104
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
04 úno 2025 17:28
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 5182
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 11:20
-
-
-
15" notebook na domácí použití
od michal84 » 03 zář 2024 17:57 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3736