ConvertXtoDVD a titulky podruhé.SOS

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 čer 2007 08:24

ElusiveBoha jeho,zbytky nějaký možná smáznu,ale čeho :shock: Kde jsou ty kodeky?Jak je najdu?Např.ten KliteMegaCodeckPack je v Přidat a odebratale kde jsou ty ostatní.O to mi jde!!Prostě nejsem tak zběhlý,ale fakt nevím jak smáznout 200kodeků a kde!Navíc určitě nemůžu všechny...Máte někdo trochu "šajn"jak na to nebo nějaký návod?Tady se všude píše:Smaž kodeky..Tak mi to připadaá jako obyčejná věc :?

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: re

Příspěvekod Elusive » 14 čer 2007 09:26

2liborek: Pokud nemáš žádné zbytky kodeků (adresáře typu DivX, XviD atd.) v Program Files a v Documents and Settings a přesto G-spot indikuje hafo nainstalovaných kodeků, budou to už jenom záznamy v registrech. Zkus je pročistit a pokud se ti to nepodaří, asi už nezbyde nic jinýho, než reinstall. Teda pokud ještě někoho něco jinýho nenapadne.
Pokud budeš instalovat znovu, zkus CCCP, garantuju, že spustíš absolutně všechno bez sebemenších problémů. Pokud nějaký problém bude, založ nový topic, zkusím poradit, jak dál. Každopádně - pokud CCCP odinstaluješ, opravdu se odinstaluje. :wink:

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 14 čer 2007 09:39

to liborek: jo instaluj si CCCP a já ti garantuju že budeš mít větší problémy jak s K-lite :wink:
+přečti si to celé od začátku návod tam je a funguje.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 14 čer 2007 15:12

Já používám tenhle: http://www.cole2k.net/?display=Codec-Pack-Advanced a problémy nemám...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 14 čer 2007 20:26

OT: Veškeré osobní výpady jsem promazal. Zkuste se držet tématu a rad a snažte se vyvarovat podobných excesů nebo budu nucen toto téma zamknout. Jediný, kdo by na to doplatil by byl chudák liborek.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 čer 2007 20:31

MŮŽE MI TU NĚKDO NAPSAT JAK MÁM ODSTRANIT TY KODEKY ? :cry: JÁ NEVÍM JAK UŽ TO NAPSAT SROZUMITELNĚJI.JAK MÁM ODSTRAŇOVAT ZBYTKY ,KDYŽ NEODSTRANÍM HLAVNÍ?!Jediný co jsem našel a odinstaloval byl onen K-litePack.Jinak nikde nic není co by mi připomínalo kodeky!!!Tak kde jsou.Buď napište,že je to moc složitý a amatér jako já nemá šanci nebo se to zvládnout dá,a tedy jak.Všichni píšou odstraň kodeky,ale JAK A KDE pořád nenapsal nikdo :twisted:A taky který...Já nevím už se fakt opakuji.Různý packy se instalují např.do oněch Pr.Files to je jednoduchý ale kde je ten zbytek 150kodeků co zůstane?

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 14 čer 2007 20:48

Jestli je už nemáš v seznamu nainstalovaných programů, tak ti zřejmě zbyly záznamy v registrech nebo knihovny v systémové složce woken (Windows\system32). Nějakým čističem nejdříve projeď registry.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 čer 2007 21:23

Libčo tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=80561#80561 Vše co souvisí s kodeky tím se myslí programy které si ty kodeky nesou s sebou a taky proto sou tam potom vymenovaný. Jinak omluva držim se zpět bo mi tu trpělivé vysvětlování nepomohlo pro tebe je to možná škoda.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 14 čer 2007 21:26, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 čer 2007 21:24

V seznamu nainstalovaných programů již nic nemám,ale mám tam hromadu jiných programů např.SubtitleWorkshop/to jen pro příklad/a ty v sobě nemají nějaký kodeky.Po odinstalování a projetí registrů/RegCleaner,Registry mechanik,SystemMechanik5 aTuneUp/zůstavá podle G-spotu 184 codecs :evil:
Nevím jestli je to důležité,ale když instaluji zpět K-lit Pack tak se mi ke konci instalace třikrát objeví viz.foto.Vždy dám přeskočit,a normálně se doinstaluje.Jenže dříve mi to nikdy nedělalo.Možná to nemá nic společného s potížemi alepokud někdo ví...
Přílohy
kodeky2.jpg
Naposledy upravil(a) liborek dne 14 čer 2007 21:37, celkem upraveno 1 x.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 čer 2007 21:27

Příspěvek předtím upraven byla tam chyba a další kodeky jsou v WMP
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”