Jaký přehrávač hudby v PC?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jaký přehrávač hudby v PC?

Příspěvekod jaojao » 05 led 2010 17:09

actionboy píše:Jednoznačně JETAUDIO, možnost instalace češtiny, přehraje audio/video, konverze mezi sposty formáty (video i audio), texty písničky kterou přehráváš ti ukáže jednním kliknutím, rip CD/DVD, pro někoho i ty vizualizace tam jsou, tvorba playlistů a knihoven, poslech i vysílání internetového rádia, nahrávání equalizer, možnost úprav titulků(zobrazit dříve/později) umístění a plno dalších věcí. Pro mě bezkonkurenční přehrávač. :bigups:

Taky preferuji, tento od té doby co ho mám jsem vykopl winamp do horoucích pekel :smile:

(škoda jen, že si jet audio ponechal pro spoplatněnou verzi dvě "efektní" funkce právě pro audio, ale i tak přehraje snad vše a těch funkcí :shock: :D
mimo něj používám ještě VLC a někdy WMP)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
actionboy
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod actionboy » 05 led 2010 17:16

Aty dvě "efektní" věci jsou?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 05 led 2010 17:42

BBE a BBE viva :D
najdeš je zhruba uprostřed jsou tam pod sebou dva čtverečky - klikni si tam :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 05 led 2010 18:08

jedině aimp a na video kmplayer a to že někdo říká že ze všech přehrávačů leze stejnej zvuk tak to není pravda!!! a vlastně to se týká i obrazové kvality
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Teedok
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Teedok » 05 led 2010 21:07

zao: Přesně tak, kvalita zvuku i obrazu se třeba v BSplayeru a KMplayeru celkem dost liší...(KMPlayer je o 100% lepší) :)
Freerapid 4ever

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”