Nahrávání z MC

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pee.tr
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2005 12:09

Co je to tu za odborníky, že radí propojení sluchátkového výstupu a Line-in? :roll: Tak nejlíp odděláš tu zvukovku. Stačí dát na kazeťáku moc vysokou hlasitost a je hotovo.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 14 led 2005 13:37

Kolik zvukovek už jsi takhle oddělal? Kdyby stačilo na kazeťáku dát moc velikou hlasitost, asi by tohle téma nemělo čtyři stránky.

pee.tr

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2005 14:01

Tím hotovo jsem myslel, že odděláš zvukovku a ne že je problém vyřešenej. Viděl bych to jedině Cinch-Jack. Osobně jsem takhle kdysi digitalizoval nespočet kazet, bez potíží. Teda nemluvě o kvalitě nahrávky kazetě.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 14 led 2005 14:30

Zkus si ještě jednou přečíst všechny čtyři stránky, případně i příbuzné téma NERO a zjistíš, že radíš věci, které k cíli - v tomto případě - nevedly. A zvukovka - resp. většina z nich - si bez problému nechá na vstupu líbit i několik voltů signálu. Jediným protestem je strašný zkreslení z přebuzenýho vstupu.

pee.tr

Příspěvekod pee.tr » 14 led 2005 14:51

Souhlasím. Jen kdybych osobně něco nahrával z kazety, tak si seženu kazeťák, který má Cinch výstup. Už tak zkreslenej zvuk z kazety bych nezkresloval ještě zesilovačem na kazeťáku. No i když nahrávce z diktafonu to už asi neuškodí. :wink:

Morgana
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Morgana » 18 led 2005 18:05

mmmartin píše:A jak to všechno dopadlo? Nakonec jsme s Morganou přešli na komunikaci via e-mail a problém už snad je (alespoň v hlavních rysech) vyřešen. Aspoň doufám..... :smile:

v podstatě jsem udělala všechno, co jsi mi psal do mailu....jen ještě jedna věc - říkal jsi, že když otevřu Nero Wave editor, tak jsou tam dva sloupečky hlasitosti (Vstupní úroveň) a že si to mám nastavit tak, aby "vyskakovali" až nahoru....jenže jak se to dělá?
mňau :-)

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 18 led 2005 19:40

Kopíruji z jednoho z mailů: "Pak spustíš záznam v Nero Wawe Editoru a teprve potom spustíš přehrávání načtené skladby v WMP.
Hlasitost záznamu nastavíš regulátorem"Zařízení Wave" tak, aby ty dva barevné sloupečky,které poskakují podle hlasitosti v Nero Wave editoru měly červené horní konce v nejhlasitějších místech."
A k regulátoru "Zařízení Wave" se dostaneš dvojklikem na žlutou ikonu reproduktoru vpravo dole na liště. Jak prosté, milý Watsone! :D

Morgana
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Morgana » 19 led 2005 20:09

tak já nevim, buď jsem úplně natvrdlá nebo netušim, co jsem s tim provedla.....
řídila jsem se podle všech rad, ale výsledek nulový :mad:

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 led 2005 09:19

Tady už vidím jedinou možnost: pokud MIDI soubory o kterých je řeč nemají intimní :oops: nebo jinak osobní obsah, pošli mi je na můj mail a já ti je převedu do mp3 a pošlu zpět.

Morgana
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Morgana » 20 led 2005 21:45

mmmartin píše:Tady už vidím jedinou možnost: pokud MIDI soubory o kterých je řeč nemají intimní :oops: nebo jinak osobní obsah, pošli mi je na můj mail a já ti je převedu do mp3 a pošlu zpět.

to bys byl strašně moc hodnej, ale nechci tě tím otravovat......a ono mi jde i o to, aby to fungovalo....

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 led 2005 21:34

Takže ještě jednou:
-utevřít ovladače zvuku dvojklikem na žlutou ikonu reproduktoru vpravo dole
-dát Možnosti, Vlastnosti, vybrat (tečkou) Záznam zvuku, zaškrtnout Stereo mix, kliknout na OK, u regulátoru Stereo mix zaškrtnout Vybrat a regulátor vyjet asi do jedné čtvrtiny až jedné třetiny a pak ovladače zvuku zavřít
-otevřít WMP a ve druhém okně Nero Wave Editor. Znovu otevřít dvojklikem na žlutou ikonu reproduktoru Ovladače hlasitosti. V nich zkontrolovat, že není zaškrtnuto Ztlumit u ovladače Wave a tento ovladač vyjet asi do poloviny.
-spustit záznam v Nero Wave Editoru a potom spustit přehrávání ve WMP. Regulátorem Wave nastavit takovou hlasitost, aby sloupečky, které poskakují podle hlasitosti nahrávky, (viz obrázek) měly červené horní konce v nejhlasitějších pasážích.

Obrázek

Morgana
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Morgana » 23 led 2005 17:39

-spustit záznam v Nero Wave Editoru a potom spustit přehrávání ve WMP. Regulátorem Wave nastavit takovou hlasitost, aby sloupečky, které poskakují podle hlasitosti nahrávky, (viz obrázek) měly červené horní konce v nejhlasitějších pasážích.

Obrázek[/quote]

to bude asi ono....můžu se třeba stavět na hlavu, ale sloupečky jsou pořád jen žlutý....

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”