Vypálení Win 7.

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

forrqiesta
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypálení Win 7.

Příspěvekod forrqiesta » 02 zář 2013 18:54

Zdravím, mám nové PC, jen nemám OS, stáhl jsem si win 7 v raru bylo pár složek a exe (http://postimg.org/image/6o60u93pd/), a potřeboval bych to vypálit, ale tak nějak nemám tušení jak. kdybych sehnal na rychlo iso tak v poho, ale toto nějak nemám páru, nebo co jsem četl prý to jde i přes flash nainstalovat, ale nemám s tím zkušenosti, tak kdyby mi tu někdo poradil a třeba trochu osvětlil :)

Reklama
Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Vypálení Win 7.

Příspěvekod Tomasb98 » 02 zář 2013 18:55

Ano jde to i přes usb ale tedy ti s tím nikdo neporadí.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2013 19:07

Problem spociva v tom, ze i kdyz mas platnou licenci na Windows 7 (coz nevime jestli mas), stazeni ISO DVD je v CR poruseni zakona.

Viz pravidla fora.

V kazdem pripade to co chces a s cim neni zadny problem to nainstalovat je instalacni DVD od Microsoftu (nepozmenene) a jedinecne seriove cislo. Z toho co mas ted se da udelat instalacni USB, ale je to slozitejsi nez instalacni DVD. To instalacni DVD muze byt od kterekoliv verze - instalovana verze Windows zavisi na tom jake se zada cislo pri instalaci.

forrqiesta
nováček
Stav:

Příspěvekod forrqiesta » 02 zář 2013 19:14

no já mám origo key, ale nemám dvd, a včera jsem prodal starý PC kde jsem měl dvd s XP, takže ja potřebuju to vypálit a nainstalovat. Jinak co je legální tady v ČR, řekněme u každého se něco vždy najde ;)

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Zář 2013 19:15) ---

Ale pokud to tu nelze zdělit kvůli pravidlům fóra, hold musím pohledat :)

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”