(Vyreseno)Problem s ConvertXtoDVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

(Vyreseno)Problem s ConvertXtoDVD

Příspěvekod briza » 29 led 2007 14:03

Pratele,mam nasledujici problem,kterym vas oblazim,jeste nez se odeberu na obed.Nikdy jsem nejak neresil prevod z *.avi formatu na DVD,ale posledni dobou me to zajimalo cim dal vic,takze jsem si stahnul program ConvertXtoDVD a jal se experimentovat.Vse probihalo v naprostem poradku,film i titulky nacetly bez problemu a dodatecnych zasahu,samotna konverze probehla taktez v poradku,ale kdyz jsem se chystal prepalit vysledek na DVD a otestovat v prehravaci,tak jsem zjistil,ze nove vytvorene adresare VIDEO_TS i AUDIO_TS nejsou k nalezeni.Defaultni nastaveni cesty je C:\Document and settings\Briza(jmeno uzivatele)\Dokumenty\ConvertXtoDVD\jmeno projektu\VIDEO_TS a AUDIO_TS Podival jsem se do nastaveni,zda nemam nastavenou jinou cestu pro ukladani,ale v tom chyba nebyla.Pak jsem jeste zkusil prohledat disk,zda se precejen nekde nejsou,ale taky nic.Zkusil jsem cely proces spustit jeste jednou a v jeho prubehu jsem se podival pres vyse zminovanou cestu do adresare ConvertXtoDVD a jake bylo moje prekvapeni,ze jsem tam oba podadresare,cili VIDEO_TS i AUDIO_TS nasel.Ovsem po dokonceni konverze jsou opet fuc. :evil: Mel jste nekdo nekdy podobny problem,nebo memu pocitaci proste jen hrabe?Az se dostanu domu,tak jeste zkusim provest prevod bez vlozeni titulku,ale myslim,ze to nebude mit vliv.Prip. nainstaluji jinou verzi.Nevim,nevim a samozrejme ocenim kazdou vasi radu.Vas strycek Horst
Naposledy upravil(a) briza dne 30 led 2007 09:46, celkem upraveno 1 x.
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 29 led 2007 14:54

Nastav cestu nějakou kratší (třeba c:\DVD files)a zruš zaškrtnutí u "smazat soubory po vypálení" jestli to tam je používám starší verzi...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 29 led 2007 22:27

Uf,konecne jsem se dostal domu z prace.Kazdopadne ti El Dable diky za radu.Vyzkousel jsem odfajfkovat ono mazani souboru po vypaleni a ejhle,funguje to jak ma.Po dokonceni konverze se me to i pta,zda chci film vypalit,nebo ne,coz predtim nedelalo,ikdyz by asi melo :evil: Zrejme se to po dokonceni prevodu domnivalo,ze jsem film rovnou i vypalil a tudiz byly rovnou vymazany soubory.No,jsou veci mezi nebem a zemi... :lol: Kazdopadne jeste jednou diky za radu :bigups:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3505
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4191
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry
    3
    3691
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    22 črc 2024 08:09
  • Problem se spustenim PC Příloha(y)
    od Fred96 » 04 srp 2024 17:40 » v Problémy s hardwarem