Nemohu si vzpomenout na název filmu Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Ridder
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Nemohu si vzpomenout na název filmu

Příspěvekod Ridder » 03 lis 2013 02:16

Ahoj, před několika rokama jsem viděl film, ale vůbec netuším název, pokusím se ho co nejlépe popsat.
Byla to taková ta americká prázdninová pohádka, parta děcek věku asi kolem 13 let se o prázdninách scházela na hřišti, kde hrály baseball. Vím že tam byl jeden kluk, kterej dost rychle běhal a nosil boty od NIKE :D, dále jeden buřtík co se dost potil, malej kluk co byl asi raketový modelář a pár holek... pamatuji si že ve filmu ten malej kluk odpálil na tom hřišti nějakej větší model rakety a ten spadl na pozemek s nějakou skládkou který hlídal pes, dále se tu raketu snažili dostat zpět, vymýšleli různý nápady jak to provedou a tak, o tom byla asi většina filmu, s tím že si mysleli že je ten pes zlý, na konci zjistili že není, ten pozemek a toho psa vlastnil nějakej slepec... Děj se odehrává tuším mezi 70. a 80. léty, myslím že je to ve stylu vyprávění.
Snad někdo bude vědět. Díky.

Reklama
NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Nemohu si vzpomenout na název filmu  Vyřešeno

Příspěvekod NuM3Ro » 03 lis 2013 02:40

Dle popisu mi to připomělo tenhle film, kterej jsem jako malej viděl a určitě to bude i on kterej myslíš. Název jsem si taky vůbec nemohl vybavit, naštěstí podle "indícií" z filmu jsem ho s pomocí Googlu vypátral. :smile:
http://www.csfd.cz/film/16836-placek/

Ridder
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Nemohu si vzpomenout na název filmu

Příspěvekod Ridder » 03 lis 2013 02:50

Jo! seš borec, je to teda ten druhý díl:
http://www.csfd.cz/film/184243-placek-2/galerie/?type=1
Díky moc :)

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”