Stahuji si nějaké seriály a převádím ve Format factory na AVI aby mi šly přehrát v mém DVBT .Většinou všechno jde.Ale poslední dobou se mi častěji stává, že mi píše Nepodporovaný formát.Když se to stane tak vstáhnu jinou verzi, převedu a už to jde.Ovšem například poslední díl BBT zaboha nemůžu přehrát.Přitom mám parametry výstupu ve FF pořád stejné.Různě jsem si s tím nastavením hrál ale nic nepomohlo.Například ten poslední díl jsem stahoval dvakrát /v MKV,MP4/a pak převáděl-nehraje.Předchozí díly všechny v pohodě.Znovu podotýkám Parametry výstupu mám vždy stejné.Viz,obrázek.
Ještě poznámka za rok dva se mi to stalo tak u 5-6 věcí.
Převod na AVI
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Převod na AVI
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Pohlaví:
Re: Převod na AVI
Naposledy upravil(a) guest dne 25 lis 2013 23:42, celkem upraveno 1 x.
Budu hadat - variable framerate? Podivej se jake fps ma to co nejde prehrat.
Ty parametry co myslis ze jsou stejne totiz ve skutecnosti nejsou stejne, protoze u nekterych mas nastaveno prevzeti ze zdrojoveho videa. Takze se lisi kus od kusu.
Ty parametry co myslis ze jsou stejne totiz ve skutecnosti nejsou stejne, protoze u nekterych mas nastaveno prevzeti ze zdrojoveho videa. Takze se lisi kus od kusu.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
petr22: Tak jsem už smazal ty převedený a nemůžu srovnat.Hodil jsem to tedy znova do FF a když už to převádím dal jsem tam nastavit FPS podle videa který funguje/23,976/.To co jsi psal mě tak nějak taky napadlo, ovšem hledej v tom množství údajů ten který to způsobuje a zkoušet to velké množství měnit......Už jsem to kdysi zkoušel v G-Spotu jsem si každý video vyjel, ale nebylo stejný prakticky žádný a většina fungovala tak těžko určit co změnit.Zrovna FPS by mě nenapadlo
Uvidím za pár minut.
Jo a u toho stáhnutého jsem FPS nezjistil mám jen ten G-Spot a nějak mi MKV nebere.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:02 pm) ---
Blue Spirit:Když to nepůjde zkusím ten Super ale v diskusi jsou s tím nějaké problémy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:29 pm) ---
TAK JSEM PŘEVEDL-NEJDE.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:41 pm) ---
Tak jsem otestoval tři videa.Obrázek:Ty dvě vlevo jedou a ten vpravo ne.Vidím tam rozdíl /beru zelené okénka/v audio kodeku a vpravo u video kodeku je rozdíl v Avid -NVOP a u těch dvou je nějaké PB kdežto u toho co nejde chybí...
Nevíte co nastavit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:53 pm) ---
Teď ještě čtu v návodu k G-Spotu , že má vliv i B-Frames a tam mám rozdíl.Některé přehrávače prý umí jen jeden a u toho nepřehratelné ho jsou dva
Ovšem zase, nejde to nikde změnit....

Jo a u toho stáhnutého jsem FPS nezjistil mám jen ten G-Spot a nějak mi MKV nebere.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:02 pm) ---
Blue Spirit:Když to nepůjde zkusím ten Super ale v diskusi jsou s tím nějaké problémy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:29 pm) ---
TAK JSEM PŘEVEDL-NEJDE.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:41 pm) ---
Tak jsem otestoval tři videa.Obrázek:Ty dvě vlevo jedou a ten vpravo ne.Vidím tam rozdíl /beru zelené okénka/v audio kodeku a vpravo u video kodeku je rozdíl v Avid -NVOP a u těch dvou je nějaké PB kdežto u toho co nejde chybí...
Nevíte co nastavit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Lis 26, 2013 9:53 pm) ---
Teď ještě čtu v návodu k G-Spotu , že má vliv i B-Frames a tam mám rozdíl.Některé přehrávače prý umí jen jeden a u toho nepřehratelné ho jsou dva

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Container: DivX Style "packed bitstream" AVI?
Skús Avidemux.
Alebo potom stará AVI klasika, VirtualDub, kde sa určite dostaneš ku všetkým voľbám, ktoré ti XVID kodek ponúka.
Skús Avidemux.
Alebo potom stará AVI klasika, VirtualDub, kde sa určite dostaneš ku všetkým voľbám, ktoré ti XVID kodek ponúka.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za rady.Ovšem tyto programy už chtějí poněkud hlubší znalosti a hlavně asi hromadu nastavování, což mi přijde když chci jen kouknout na nějaký díl seriálu dost pracný.Zatím když to nejde dá se nakonec stáhnout v nějakým nějakým spustitelným AVI ikdyž někdy musím třeba posunout titulky.Až to nepůjde zřejmě dojde i na tyto programy.Jenom se divím, že to FF nezvládne taky...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”