DT - nejede virtuální mechanika
DT - nejede virtuální mechanika
Zdravím, stalo se mi to poprvé, ale problém přetrvává. Mám placenou verzy Daemon Tools Pro Advancet, jakile připojím virtuální disk a začnu s ním něco dělat okamžitě se vysune. Zkoušel jsem i stáhnout Daemon Tools Lite, ale také nešlo. Broblém bude někde v počítači... Stalo se to také někomu, popřípadě nevíte co s tím ?
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DT - nejede virtuální mechanika
Jak se může virtuální mechanika vysunout ? 

Naposledy upravil(a) Tomasb98 dne 23 pro 2013 14:55, celkem upraveno 1 x.
Dobře tak se prostě odpojí
ale o tom to snad není, ne ?

Tuhle funkci ma kazdy software na virtualizaci mechanik. Pro OS je to stejne jako zmacknout tlacitko na vysunuti, OS si mysli ze je mechanika otevrena. Jak jinak bys chtel ve virtualni mechanice prohazovat ISO image, nez ji vysunout a zase zasunout?
Osobne bych to resil tak, ze bych odinstaloval vsechny verze Daemon Tools vcetne vsech sluzeb a registru a nainstaloval znova. A pripadne odinstaloval dalsi virtializacni aplikace jako je Alkohol (jedno kolikaprocentni).
Osobne bych to resil tak, ze bych odinstaloval vsechny verze Daemon Tools vcetne vsech sluzeb a registru a nainstaloval znova. A pripadne odinstaloval dalsi virtializacni aplikace jako je Alkohol (jedno kolikaprocentni).
No jo registry mě nenapadly, vyzkouším.
Hmm, no tak tím vysunout, nepřehodíš v deamonu nic, neb zmizne jen z tento počítač a deamon si to drží dál, proto to unmountnu přímo v deamonu a je, bez vysouváni..
Jinak zkus ten čistý reinstall....
Jinak zkus ten čistý reinstall....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tak nevím co s tím je, reinstall nepomáhá.
Podivej se do event logu Windows, jestli v aplikacnim logu nenajdes nejake chyby
fajn, to se dělá jak ?
Nejrychleji takto: C:\Windows\System32\eventvwr.exe
V aplikacnim logu jsou logy aplikaci, v systemu logy Windows. Muze tam byt informace o tom ze spadkla sluzba nebo neco podobneho, i s kodem chyby.
V aplikacnim logu jsou logy aplikaci, v systemu logy Windows. Muze tam byt informace o tom ze spadkla sluzba nebo neco podobneho, i s kodem chyby.
mě to sem nechce vložit, napíše mi to že moje zpráva obsahuje málo znaků, což mi trošku nedává smysl -_-
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:33) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:36) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:38) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:33) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:36) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 15:38) ---
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš OS? Používáš gadget?Při přeinstalaci mechaniky jsi odebral ty co jsi měl virtuálně nainstalované?
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”