Kriminálka New York
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kriminálka New York
Prosím nemáte někdo takovou tu uvodní písen co je ke kriminálce New York? Nebo nevíte kdo to alespon zpívá? Díky
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
Tady ho máš.
A jinak Google mě to vyhodil jako cca třetí odkaz.U technických věcí které nevím jak pojmenovat bych mlčel ,ale napsat do Google "sound track kriminálka new york" to by jsi snad mohl zvládnout.Ne?
A jinak Google mě to vyhodil jako cca třetí odkaz.U technických věcí které nevím jak pojmenovat bych mlčel ,ale napsat do Google "sound track kriminálka new york" to by jsi snad mohl zvládnout.Ne?
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já hodil do gúglu "soundtrack CSI" a už tu zvoněj 

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky moc děkuju a souhlasím s Karlosem - je to opravdu skvělá písnička.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
Re: Kriminálka New York
cuus,nevite kde sehnat soundtarck z ejdnotlivejch dilu? zajmaly by me dve pisnicky z dilu kterej sel v utery 20.dubna na nove, prvni bylo neco jako DNB takovy rychlejsi,pri objasnovani stop,a druhou pisnicku ejden vysetrovatel poslouchal v MP3ce pri praci.Kdyby náááhodou nekdo vedel,napiste prosim na mail GembalO@seznam.cz nebo na icq 491101325 moc budu vdecnej,staci nazvy tech pisni! :)
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vy neznáte The Who ??? Bože, vždyť to je pojem, něco jako Deep Purple a jiní...běžte na Youtube a něco si od nich pusťte, ať už Won´t get fooled Again, či Who are You, či zmiňované Baba O'Riley. Je to velmi vkusná hudba..
Pokud chceš nejnovější intro CSI:NY, tak ti ho mohu poslat na meil. U nové sedmé řady se hudba měnila..
Pokud chceš nejnovější intro CSI:NY, tak ti ho mohu poslat na meil. U nové sedmé řady se hudba měnila..
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
to Tomina Já taky neřvu že v Plzni na Chlumu bude 30-týho Honza Vyčítal Chlapec jeden ušišlanej možná že pudu. Takže každému co jeho jest.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já neřvu 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”