Nejde vypalovat na DVD mechanice
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde vypalovat na DVD mechanice
Mám problém, nelze vypalovat na DVD mechanice, která média se soubory normálně načte, když ovšem použiju třeba DVD FAB Platinum, hlásí to, vložit prázdný disk k zápisu, ale mechanika DVD LG ho odmítá načíst.Může to být špatným ovladačem, případně nainstalovaným ANY DVD.Dříve to fungovalo bez problémů na stejném ovladači i s ANY DVD.Mám dvě mechaniky, každou na jiné kšandě a vypalovací je jako master.Bohužel jsem pořádné ovladače nikde nenašel.Děkuji za každý tip.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Any DVD jsi určitě zkoušel vypnout - předpokládám. Jinak může být vadné DVD samotné nebo mechanika, anebo mechanika tuto značku prostě nebere. Ikdyž já mám LG 4160B a problémy jsem měl a mám jenom s poškozenými disky. Jinak chroustá všechno.
Ještě zkus pálit v jiném programu, zda se problém objeví i tam.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zdena.Sladky píše:Any DVD jsi určitě zkoušel vypnout - předpokládám. Jinak může být vadné DVD samotné nebo mechanika, anebo mechanika tuto značku prostě nebere. Ikdyž já mám LG 4160B a problémy jsem měl a mám jenom s poškozenými disky. Jinak chroustá všechno.
Dříve jsem pálil bez problémů, ANY DVD jsem měl i teď vypnuté. DVD mám také různé značky, ale v tom nikdy ani problém nebyl.Mám LG GSA4165B.Možná ty ovladače???
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já nevím, ale pokud ti to dřív běhalo na stejném ovladači, který máš teď, tak tam by asi problém byt neměl. A odkdy ti ten problém nastal? Po instalaci nějakého programu nebo jsi aktualizoval firmware vypalovačky? Možná zkus vyčistit optiku čistícím CD ( mokrý způsob ).
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”