Ahoj
nevím jestli tento dotaz patří do této sekce ale zkusím to.
Stáhl jsem si jeden klip a nejde mi přehrát.
Typ souboru je: SOUBOR R
tak se chcu zeptat jesli někdo neví jaký codek si mám nainstalovat nebo v jaký přehrávač mi to přehraje.
Díky
Jakej KODEK?? Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
obávám se že soubor r ti nepřehraje žádný přehrávač protože takovou koncovku videosouboru fakt neznám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jakej KODEK??
pompeus50 píše:Ahoj
nevím jestli tento dotaz patří do této sekce ale zkusím to.
Stáhl jsem si jeden klip a nejde mi přehrát.
Typ souboru je: SOUBOR R
tak se chcu zeptat jesli někdo neví jaký codek si mám nainstalovat nebo v jaký přehrávač mi to přehraje.
Díky
Osobne zadny takovy typ videa neznam:-) Prijde mi to ze uplne chybi pripona souboru videa, ze se soubor jmenoval r a nejakym zpusobem doslo ke ztrate pripony. Zkus souboru priradit nekterou priponu .mpg, .avi.
Pri druhem pokusu ovsem musis mit zapnute ve win zobrazeni znamych pripon.
Počítač: ANO! 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
rar to nebude.to by byla koncovka rar a nebo zip atd.každopádně to v žádném přehrávači nespustíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den 

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pozdrav
memphisto píše:na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den
Tak to už jsem dlouho neslišel že Win media player je nouzový přehrávač

To je pěkná kravina teda. Člověče používám jen tenhle přehrávač + balík kodeků a přehraje všechno i s titulky bez nejmenších problémů a úplně stejně jako nero player,bs player,avilan,winamp atd atd.....
a všechno je to jen o přístupu, nastavení a znalostech playeru .
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jarod72pm píše:memphisto píše:na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den
Tak to už jsem dlouho neslišel že Win media player je nouzový přehrávač![]()
To je pěkná kravina teda. Člověče používám jen tenhle přehrávač + balík kodeků a přehraje všechno i s titulky bez nejmenších problémů a úplně stejně jako nero player,bs player,avilan,winamp atd atd.....
no jasně že přehraje ale já sem zvyklý na lepší a wmp beru jen jako alternativu ale to je jen otázkou vkusu a zvyku každého

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jarod72pm píše:memphisto píše:na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den
Tak to už jsem dlouho neslišel že Win media player je nouzový přehrávač![]()
WMP je na video naprosto nesikovny, tezkopadny a titulky....to uz jsem s nim dlouho nezkousel a ani bych to uz nepokousel, proste wmp a video

WMP je dobrej na muziku - to mu neberu v tom u me boduje

A k ty pripone - proste vyzkousej menit pripony videa rm, mpg atd.
Počítač: ANO! 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”