Bootovaci cd Win XP

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

DaveMax
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Bootovaci cd Win XP

Příspěvekod DaveMax » 12 dub 2007 20:25

Cau, mam takovy problem. Pres program nLite sem si udelal svoji vlastni instalaci WinXP, uspesne jsem ze vsech souboru udelal jedno ISO (pres UltraISO) a ted bych to potreboval vypalit jako bootovaci cd. Problem je v tom, ze po zvoleni Boot CD v Neru mi to dovoli vybirat pouze soubory .ima a ja mam ten image v .iso . Jen nejak mozne prevest ISO na IMA a vytvorit bootovaci cd? Nebo existuje nejaky uplne jiny zpusob? Vse sem delal jen proto, abych mel na bootovacim cd WinXP ovladace na SATA disk a nemusel pouzivat floppy. Predem dik za rady.
procesor AMD Athlon XP 2600+ (OC 2,07GHz), deska ASUS A7N8X-E Deluxe, grafika GeForce 6600 (OC 430/670), pameti 2x1GB DDR Kingston 433Mhz CL2 OC, disky 2xSATA HDD (Seagate Barracuda 80GB + 400GB), LCD 22" Samsung SyncMaster 226BW, zdroj LC Power 420W

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 12 dub 2007 21:08

Nic neporadím. Jenom chci říct, že s bootovacím CD z ISO v Neru jsem neměl žádný problém. Spíš bych to hledal v tom Neru.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 12 dub 2007 22:42

Staci pri hledani souboru zadat v kolonce typy souboru vsechny *.* soubory resp. kliknout na rolovaci nabidku. ima zmizi, tot vse.
Počítač: ANO! :bottle:

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”