Zdravíčko...jen jsem ted něco chtěl vypalovat...a náhodně na cd a koukám, že mi ho to nenačte...ani prázdný...ani plný..co to? DWD načítá a CD ne....co to může být...
Předem děkuju.
DVD ano a CD ne?
- Moribundus
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ponejprv upřesníme slůvko "nenačte"
1) Neotevře se ti tabulka z nabídkou
2) Po zasunutí disku se ti Při kliknutí 2* na mechaniku v okně tento počítač nic bezmění
Dále to může být zbůsobeno nějakou havětí alespoň se jukni na odkaz sw údržba do mého podpisu ten postup rozhodně neuškodí a minimálně ti zrychlí PC.
1) Neotevře se ti tabulka z nabídkou
2) Po zasunutí disku se ti Při kliknutí 2* na mechaniku v okně tento počítač nic bezmění
Dále to může být zbůsobeno nějakou havětí alespoň se jukni na odkaz sw údržba do mého podpisu ten postup rozhodně neuškodí a minimálně ti zrychlí PC.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Moribundus
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DVD vypalovačka má dvd lasery jeden pro DVD druhý pro CD může být špatný nebo rozladěný... Vyzkoušej ji v jiné PC abys vyloučil softwarový problém...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jan Pašek píše:2) Po zasunutí disku se ti Při kliknutí 2* na mechaniku v okně tento počítač nic bezmění
Jak to vypadá v citovaných případech?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”