Oprava poškrabaného disku DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Oprava poškrabaného disku DVD

Příspěvekod Jan Pašek » 06 čer 2007 17:39

V IsoBusteru dám vytvořit obraz disku ale uloží se mi to jako *.TAO jak to dostat zpět abych to vypálil nero ho odmítá a považuje ho za CD.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 06 čer 2007 19:28

Co ti přesně Nero hlásí?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 čer 2007 19:45

jednou už se mi to povedlo že nehlásil a pálil ale pak to zas nehrálo.
Hláška na toto médium nelze vypálit (považuje a otvítá tabulky pro max kapacitu 700MB tedy CD) Jedná se o 1,8GB dat v souboru nyní v souboru *.tao Původní disk obsahuje jak data ISO tak data UDF
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 čer 2007 08:30

Tady je řešení (už ten poškrábanej disk nechci ani vidět bo to stálo spoustu času) Nejprve sem dal ve woknech kopírovat do složky na HD čitelné soubory se překopírovaly normálně pak to vyhodilo hlášku Cyklická redutantní kontrola. Kontrolou ve složce kam sem kopíroval jsem zistil který soubor je nedotažený. Měl sem kliku že to byl jeden ze dvou *.vob. Vzal sem IsoBuster a dal poškozený soubor extrahovat do slošky kam sem předtím kopíroval přímo. (Extrahuje se 1:1 zádný převod do obrazu disku zůstane původní formát) Něčitelná místa jsem dal nahradit nulami a zvolil volbu nahrazovat vždy. Po dokončení extrakce jsem zvolil extrahovaný soubor nemazat. Vzal sem Nero expres volba vytvořit vlastní DVD. Vložil soubory z oné složky a dal vypálit.

Pro site admin: Prosím až to projde TOP30 fajfknout jako vyřešené. Jen chci aby si to ještě alespoň pár lidí přečetlo jinak je to rovnou odsouzeno do propadliště dějin.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • oprava sformátovaného disku SSD
    od sabrik » 06 pro 2024 11:22 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3765
    od sabrik Zobrazit poslední příspěvek
    06 pro 2024 15:35
  • Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
    od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    1990
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    04 kvě 2025 16:39
  • oprava neposlouchatelného pořadu - Audacity
    od Turion » 29 bře 2025 18:13 » v Vše ostatní (sw)
    11
    6322
    od Turion Zobrazit poslední příspěvek
    01 dub 2025 16:10
  • Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
    od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2244
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    03 dub 2025 20:50
  • Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
    od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    3394
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 20:58

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”