Nejdou přehrávat filmy na pc ani v jednom programu....

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Anecler
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejdou přehrávat filmy na pc ani v jednom programu....

Příspěvekod Anecler » 06 čer 2007 22:44

Mám problém, před nedávnem mi nešel zvuk u jednoho avi filmu, tak jsem nainstalovala soubor kodeků, jenže ty mi to asi zpřeházely tak, že už ten film ani žádnej jinej nešel už zapnout. Odinstalovala jsem je a změna žádná... Mám přehrávačů víc - Bsplayer, Mv2 player, VMP, ale ani v jednom nepřehraju soubory, které vložím z cd například - videa, filmy... Ted jsem si stáhla film z torrent a ani ten nejde přehrát, když se o to pokusím vždy vyskočí tabulka, že se omlouvají a v programu je chyba (odeslat zprávu, neodeslat). Ale když stahuju jiné videa z netu, tak mi to problém nedělá a přehrávají se, ale jakmile zkusím něco přehrát z cd, tak je zle.... Zkusila jsem i odinstalovat a znovu nainstalovat jeden z přehrávačů, ale nepomohlo to. PO instalaci XVID kodeku se mi aspon podařilo zprovoznit to v Neru Media Playeru ale tam nejdou titulky. prosím o radu a jistě jste poznali, že tomu houby rozumím, takže vysvětlení jak pro blbý :D díky moc :oops:
Moc tomu nerozumím:D

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 07 čer 2007 12:16

K těm balíčkům kodeků, možná bude lepší, když se jich příště vyvaruješ (dokážou udělat v systému pěknej bordel). Odinstaluj všechny kodeky nebo ty CodecPacky. Proveď očistu systému (smaž všechny zbylé adresáře a soubory po balíčcích kodeků a vyčisti registry, třeba programem RegCleaner, prohledej i adresáře v Documents and Settings).
K přehrávání multimedií doporučuju jetAudio, je zdarma a přehraje VŠE aniž bys musela cokoli dalšího instalovat (CodecPacky), s titulkama samozřejmě pracovat umí.
Pokud ale přeci jenom trváš na jiném přehrávači a chceš si nějaký CodecPack nainstalovat, pak doporučuju CCCP. Ten v sobě obsahuje i výborný přehrávač Media Classic.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 čer 2007 13:06

Jen doplním Exklusive vše co souvisí s kodeky ven vyčistit registry na to čištění http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=15159 pokud nejsi odborník tady je popis http://www.zive.cz/default.aspx?section ... cle=135711

Dál ti v tom udělám trochu guláš a doporučím další četbu
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=72700#72700

Potom zahájit instalaci Nejprve ti vokna pokud máš Aut Update natahnou zpět WMP.

A kouzlo je v tom že nejdůležitější kodeky pokud je to v WMP povoleno si WMP aktualizuje.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
    od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem
    10
    6515
    od Atjov1 Zobrazit poslední příspěvek
    03 čer 2025 14:53
  • Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
    od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8...
    28
    9025
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 13:41

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”