Já myslím,že tím to není.Zkoušel jsem i věci které jsem převáděl třeba před týdnem a ty taky nejdou.Nejde ani jeden soubor.Vždy to převede bez titulků.Ikdyž je na začátku má načtený a vypsaný.Posílám obr.před převodem a jsou tam vidět ty titulky.
Důležité vloženoJeště se chci zeptat na jednu věc.Co mi ten převod dvakrát nevyšel,tak teď to všelijak zkouším,ale už to nepřevádím celé/z jasného důvodu/,ale vždy jen převedu kousek a podívám se jestli jsou tam ty titulky.Nemusí být,doufám, převeden komplet celý soubor abych zjistil jestli se převedly ty titulky?Tedy, jestli to třeba nepřevádí až nějak nakonec nebo tak něco.To bych už třeba mohl mít i v pořádku a pořád blbnu
PS:Tak nevím jestli už nemám udělat čistku a reinstal.Už jedu dva roky a kousek bez toho. Při mých pokusech co provádím/zkouším hromady programů z časopisů,internetu,neustále experimentuji/se mi to zdá jako zázrak.Je fakt ,že se snažím čistit a chránit,ale co je moc je asi moc.Co myslíte je to normální tak dlouho jet bez přerušení?