ConvertXtoDVD a titulky podruhé.SOS

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

ConvertXtoDVD a titulky podruhé.SOS

Příspěvekod liborek » 11 čer 2007 23:32

Ještě před týdnem mi všechno šlo a najednou konec. :evil: :evil: Nejdou mi převézt titulky.Normálně si načtu Avi načte mi to titulky který mám v *srt.Normálně je to vidět ,že mám načtený externí titulky.no a dám Převod jako vždy....A titulky nikde.Jak jsem psal výše už jsem tímto programem převedl několik filmů.Tak jsem ještě vzal film co jsem si převáděl asi před měsícem a ta už taky nejde :shock: :shock: Takže je to programem.Navíc to nastalo od té doby co jsem si zkusil novou verzi a ta mi moc nešla/vůbec nebyl obraz/tak jsem ji odinstaloval a nainstaloval zpátky tu starší a od té doby to nejede.Už jsem vyzkoušel všechno možný.Znova jsem instaloval,čistil registry...Nic nepomáhá .Prosím pomóóóc :cry:

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

RE

Příspěvekod jarod72pm » 12 čer 2007 06:11

možná je guláš na disku v registrech nebo nějak nepracují kodeky jak mají - doporučuji odinstalovat program+ stávající kodeky pak pročistit registry( CCleaner) a opět instalovat VSO XtoDVD + k lite mega codec pack a mělo by to šlapat jak dřív(nové verze jsou super -pravidelně upgraduju ale s tím že předchozí verze poctivě mažu i s kodekama!)
tahle verze patří mezi novější a funguje:
http://thepiratebay.org/tor/3696419/VSO ... _2.2.1.253
a kodeky hledej tady(jedou 100%):
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
nebo new verzi(kterou jsem ale ještě netestil) a asi podle velikosti nebude tak vhodná pro enkódování!
http://codecguide.com/download_kl.htm
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 čer 2007 06:43

LIbčo ruku na srdce ty máš zaplacenou licenci? Nebo ten program používáš s tím vodoznakem co se vkládá do převodu? Viděl bych to na pár SZ ten problém znám ale zde řešit nejde.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 12 čer 2007 08:03

řešení dostal ! není třeba to rozmazávat ....
ps: ten problém tu řešit jde a taky je vyřešen :evil:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 čer 2007 08:36

Je ještě jedna možnost že titulky ti to sice vloží ale jak máš PC přeplácanej kodekama přehrávač je nezobrazuje nebo doopravdy příslušný kodek chybí.
Jestli výsledný převod obsahuje titulky můžeš zkontrolovat v DVD Fab descripteru nebo v DVD Shring.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 12 čer 2007 11:55

Jan Pašek píše:Je ještě jedna možnost že titulky ti to sice vloží ale jak máš PC přeplácanej kodekama přehrávač je nezobrazuje nebo doopravdy příslušný kodek chybí.
Jestli výsledný převod obsahuje titulky můžeš zkontrolovat v DVD Fab descripteru nebo v DVD Shring.

tak větší blbost už jsem dlouho nečetl :o

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 čer 2007 12:24

Číst si nemusel ale mám vlastní osobní zkušenost (chcešli také svojí nebo poznal na vlastním PC).

Než něco odsoudíš nechtělo by to nejprve zkoumat jak dotyčný k názoru došel?

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 12 čer 2007 21:08

:idea:
Naposledy upravil(a) liborek dne 12 čer 2007 21:11, celkem upraveno 1 x.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 12 čer 2007 21:10

Tak to jsem ani nečekal :shock: G-spot mi napočítal v compu 216 kodeků.Teď jde ale o to jak mám poznat který mám odstranit a taky jak?.Taky proč mi to do teď šlo?verzi s vodoznakem nemám,ale je fakt,že mi to dal kámoš na CD a tak nevím jak na tom je.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 12 čer 2007 22:24

Jan Pašek píše:Číst si nemusel ale mám vlastní osobní zkušenost (chcešli také svojí nebo poznal na vlastním PC).

Než něco odsoudíš nechtělo by to nejprve zkoumat jak dotyčný k názoru došel?

protože ten postup funguje a je naprosto jednoduchý a nehledám za tím nic složitého :lol:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 12 čer 2007 22:36

Někdy je problém v samotném *.avi souboru, poškozená indexace způsobí že titulky tam sice jsou ale posunou se buď do předu či dozadu někdy tak extrémním způsobem že se zdá že tam vůbec nejsou. Nejčastěji pokud skládáš DVD ze dvou souborů... Projeď avička DIVFIXem mělo by to pomoci...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 12 čer 2007 22:59

Já myslím,že tím to není.Zkoušel jsem i věci které jsem převáděl třeba před týdnem a ty taky nejdou.Nejde ani jeden soubor.Vždy to převede bez titulků.Ikdyž je na začátku má načtený a vypsaný.Posílám obr.před převodem a jsou tam vidět ty titulky.Důležité vloženoJeště se chci zeptat na jednu věc.Co mi ten převod dvakrát nevyšel,tak teď to všelijak zkouším,ale už to nepřevádím celé/z jasného důvodu/,ale vždy jen převedu kousek a podívám se jestli jsou tam ty titulky.Nemusí být,doufám, převeden komplet celý soubor abych zjistil jestli se převedly ty titulky?Tedy, jestli to třeba nepřevádí až nějak nakonec nebo tak něco.To bych už třeba mohl mít i v pořádku a pořád blbnu :?
PS:Tak nevím jestli už nemám udělat čistku a reinstal.Už jedu dva roky a kousek bez toho. Při mých pokusech co provádím/zkouším hromady programů z časopisů,internetu,neustále experimentuji/se mi to zdá jako zázrak.Je fakt ,že se snažím čistit a chránit,ale co je moc je asi moc.Co myslíte je to normální tak dlouho jet bez přerušení?
Přílohy
CovertXToDVD.jpg

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”