dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

katka82
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč

Příspěvekod katka82 » 12 čer 2007 11:39

Ahojky, chtěla bych manželovi koupit novou mp3 něco jako iPod vel 1Gb a slot na kartu. Poraďte jakou značku lepší kolem 2-3000Kč? Manžel je celkem náročný a chtěla bych se mu trefit do noty. Vybral si Doonio Entra 1GB, máte někdo zkušenost nebo poraďte něco podobného? Díky moc Katka :lol:

Reklama
ymorduur
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 12 čer 2007 12:12

Ahoj, ja mam uz par let MP3 prehravac znacky TEAC a naprosta spokojenost. Treba tento by jsi mu mohla koupit. :wink:

katka82
nováček
Stav:

Příspěvekod katka82 » 12 čer 2007 12:37

Díky moc jdu na to kouknout 8)

katka82
nováček
Stav:

Příspěvekod katka82 » 12 čer 2007 12:48

oprava - iPod ne! Ale aby přehrával audio i video nejlépe ve formátu avi.Díky

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 12 čer 2007 18:46

ymorduur píše:Ahoj, ja mam uz par let MP3 prehravac znacky TEAC a naprosta spokojenost. Treba tento by jsi mu mohla koupit. :wink:

No ja nevim. Osobne jsem mel presne tento prehravac a asi po 4 tydnech provozu prestal fungovat. Reklamace ok. pak jsem ho jednou mel na krku pod trickem a hle, mel nejdnou praskly display. Uprime receno i to menu, jake nabizi mi pripada take tak akorat na dve veci. Je neprehledne, pomale a hloupe :). A muj kamarad ma nejaky teac take a uz ho 6x reklamoval, a vzdy se mu po*ral audio vystup na sluchatka. MP3 prehravac teac bych si uz nikdy nekoupil. Ale je to samozrejme jen muj nazor.

martinthc
nováček
Stav:

Příspěvekod martinthc » 12 čer 2007 20:16

Ja bych koupil neco od Creative urcite ma nejlepsi zvuk asi tenhle ale nema slot na kartu a nebo tenhle od SanDisku ten je zas ale 2GB pac 1GB se asi nedela ale je na kartu a hraje *.AVI

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 12 čer 2007 20:46

souhlasím s Morissem.přehrávače od Teacu nikdy!taky jsem jej měl a můžu říct že horší jsem fakt neměl.problémy s konektorem na sluchátka a po čase (asi měsíc) nefunkční display a jsem jej nosil na krku a neházel s ním :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

katka82
nováček
Stav:

pm3 doonio

Příspěvekod katka82 » 13 čer 2007 09:05

A nemáte někdo zkušenosti se značkou Doonio(přímo typ doonio entra 1GB) ? Vypadá dobře, recenze celkem taky i ceny jsou slušný, za to co nabýzejí..

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

týk

Příspěvekod cybernovi » 13 čer 2007 09:29

Též se přidávám se špatnou zkušenosti s Teacem.
Kamík má Doonio Forty 1Gb a je z něj nadšen, takže Doonio asi nebude špatná volba

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 13 čer 2007 16:51

To teda koukam, vsichni si na Teac stezujou. :evil: Ja tento kupoval asi pred 2-3 rokama za cca 3000 Kc a doted hraje paradne. A to jsem s nim delal kdyz bylo 20 stupnu pod nulou, v desti, v horku atp.

martinthc
nováček
Stav:

Příspěvekod martinthc » 13 čer 2007 17:44

Asi jeden z tisice co se nahodou povedl :D

katka82
nováček
Stav:

Příspěvekod katka82 » 15 čer 2007 09:21

Tak jsem koukala na ten Doonio Forty a vypadá dost slušně, tak to zatím vyhrává. Ještě by se hodily nějaké další kladné zkušenosti s ním :lol:. Jinak díky všem za tipy. Je toho mraky, sám manžel neví, co by si koupil, to je hrůza 8)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jaký tablet kolem 3000Kč ?
    od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    4606
    od michal84 Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 21:43

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”