dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč
dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč
Ahojky, chtěla bych manželovi koupit novou mp3 něco jako iPod vel 1Gb a slot na kartu. Poraďte jakou značku lepší kolem 2-3000Kč? Manžel je celkem náročný a chtěla bych se mu trefit do noty. Vybral si Doonio Entra 1GB, máte někdo zkušenost nebo poraďte něco podobného? Díky moc Katka 

ymorduur píše:Ahoj, ja mam uz par let MP3 prehravac znacky TEAC a naprosta spokojenost. Treba tento by jsi mu mohla koupit.
No ja nevim. Osobne jsem mel presne tento prehravac a asi po 4 tydnech provozu prestal fungovat. Reklamace ok. pak jsem ho jednou mel na krku pod trickem a hle, mel nejdnou praskly display. Uprime receno i to menu, jake nabizi mi pripada take tak akorat na dve veci. Je neprehledne, pomale a hloupe :). A muj kamarad ma nejaky teac take a uz ho 6x reklamoval, a vzdy se mu po*ral audio vystup na sluchatka. MP3 prehravac teac bych si uz nikdy nekoupil. Ale je to samozrejme jen muj nazor.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
souhlasím s Morissem.přehrávače od Teacu nikdy!taky jsem jej měl a můžu říct že horší jsem fakt neměl.problémy s konektorem na sluchátka a po čase (asi měsíc) nefunkční display a jsem jej nosil na krku a neházel s ním 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
pm3 doonio
A nemáte někdo zkušenosti se značkou Doonio(přímo typ doonio entra 1GB) ? Vypadá dobře, recenze celkem taky i ceny jsou slušný, za to co nabýzejí..
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
týk
Též se přidávám se špatnou zkušenosti s Teacem.
Kamík má Doonio Forty 1Gb a je z něj nadšen, takže Doonio asi nebude špatná volba
Kamík má Doonio Forty 1Gb a je z něj nadšen, takže Doonio asi nebude špatná volba
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4606
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:43
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”