Z mp3 vydolovat pouze zpev nebo hudebni doprovod?
Z mp3 vydolovat pouze zpev nebo hudebni doprovod?
Ahoj, lze to? Jestli ano, doporucte mi prosim nejaky vhodny program, ktery to dovede.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
da sa to pomocou roznych programov na tvorbu karaoke. ale nie je to moc kvalitne. jeden je sucastou Creative Media Source tiez to dokaze MP3 Doctor
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
No nic, no. Ale i tak dik vsem. Taky jsem si rikal, ze mp3 je vlastne jakoby zaznam zvuku nahrany na magnetak, ze to proste neni nejaky spektrum zvuků, ze kterych si jednoduse odstranim zpev a je to. Jeste sem vyzkousel nejake programy a nejvic se mi osvedcil Karaoke CD+g Creator, ale jak uz jste uvedli, odstranovani zpevu probiha pouze na zaklade urciteho algoritmu a vysledek je ten, ze zpev nelze 100% odstranit (furt tam je jakony sum a i samotna hudba je tim vlastne zkreslena). Co ale musim dodat je to, ze sem nenasel jediny program, ktery tvrdi, ze dokaze vydolovat z mp3 samotny zpev. Samozrejme vim, ze je to snad jeste vetsi blaznovina, ale aspon by me to zajimalo.
Ono by to chtelo si spis precist cely topic nez do nej budes prispivat. Kdybys precetl vsechny prispevky, tak bys pochopil, ze otazka odstraneni zpevu z mp3 jiz neni aktualni (zkoncilo to tim, ze neexistuje zpusob, jak dojit k uspokojivemu vysledku) Ja si vazim kazde rady. Jenom si nepreji, aby ted zanikla moje druha otazka. Takze se znovu ptam. Je nejaky program, ktery alespon tvrdi, ze dovede z mp3(nebo jineho formatu) ziskat pouze zpev? Vim, ze v tom bude asi stejny hacek jako v tom predeslem, ale i tak mi to neda. Proc to vlastne resim? V posledni dobe si dost hraji s programem virtual dj a tam by se mi to pri remixovani docela hodilo.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci ti brát iluze, ale ať se budeš snažit odebrat z hotového zvuku cokoliv, výsledkem bude paskvil. Nejschůdnějším řešením je postavit se před mikrofon a potřebný song si sám, nebo s pomocí někoho, kdo umí zpívat, natočit. Když nic jiného, tak tvůj remix, bude mít alespoň kousek originality a nebude jen mozaikou ze střípků práce druhých. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5257
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09