Pezentácia foto v Nere...
Pezentácia foto v Nere...
V Nere chcem vytvoriť prezentáciu fotiek tak,aby mi hrala počas celej prezentácie hudba.Ako ju mám vybrať a vložiť.Nejako sa mi to nedarí,pesnička mi hrá len počas zobrazenia prvého obrázku.Dĺžku zobrazenia obr. som si dal 10sec.,vybral som si nejaký prechod medzi obrázkami,ale tá hudba sa mi nedarí nadstaviť.Ak niekto viete,tak poradte.......... 

Musí to být v Neru?
Photo2DVD Studio 4.8.0 TW 11MB vytváří slideshow z obrázků a ukládá do DVD-Video formátu.exe
PhotoToFilm 2.0 build 44 TW 1MB vytvoří z fotek slideshow ve formáti DivX.exe
PicturesToExe v4.47 TW 1,4MB vytvoří slideshow a uloží do EXE formátu.zip
VSO PhotoDVD 2.0.14 TW 4MB vytváří slideshow z fotek ve formátu DVD-Video.exe
ProShow Gold 2.5.1613-tvorbu poutavých prezentací fotografií doplněných hudbou, přechodovými efekty (nabídka 280 efektů), textem s textovými efekty.exe
JPGAvi v1.03 SW 953kB AVI z libovolných ilustrací-obrázků.zip
Easy GIF2SWF Converter 1.00a DW 620kB převádí animované GIFy do flashe.exe
Flash Video MX 1.5.1-pro snadnou konverzi souborů videa do nevelkých Flash souborů, které lze přehrávat v prostředí webového prohlížeče.exe
Dub It 2.0.9-přikládá k obrázkům zvuk.exe
Photo2DVD Studio 4.8.0 TW 11MB vytváří slideshow z obrázků a ukládá do DVD-Video formátu.exe
PhotoToFilm 2.0 build 44 TW 1MB vytvoří z fotek slideshow ve formáti DivX.exe
PicturesToExe v4.47 TW 1,4MB vytvoří slideshow a uloží do EXE formátu.zip
VSO PhotoDVD 2.0.14 TW 4MB vytváří slideshow z fotek ve formátu DVD-Video.exe
ProShow Gold 2.5.1613-tvorbu poutavých prezentací fotografií doplněných hudbou, přechodovými efekty (nabídka 280 efektů), textem s textovými efekty.exe
JPGAvi v1.03 SW 953kB AVI z libovolných ilustrací-obrázků.zip
Easy GIF2SWF Converter 1.00a DW 620kB převádí animované GIFy do flashe.exe
Flash Video MX 1.5.1-pro snadnou konverzi souborů videa do nevelkých Flash souborů, které lze přehrávat v prostředí webového prohlížeče.exe
Dub It 2.0.9-přikládá k obrázkům zvuk.exe
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”