film v .mp4
film v .mp4
Zdravim, mam film ve formatu mp4 a nevim v cem ho mam prehrat :( zadnej prehravac mi ho nebere, nevite nekdo o necem?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud je to film-není to náhodou MPEG 4 ?Měl by ho přehrát Media Player Clasic a nebo běžné přehrávače podoinstalování potřebného kodeku.
Naposledy upravil(a) Marfy dne 18 srp 2007 09:26, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Mp 4 a MPEG 4 jedno jest.
Zdroj: Wikipedie
Pro přehrávání MP4 na počítači se systémem Windows je možné použít mnoho přehrávačů a filtrů. Přehrávače, které nespolupracují se systémem DirectShow a umí přehrávat MP4, jsou například MPlayer a VLC media player nebo QuickTime Player. Jeden z nejpopulárnějších přehrávačů videa Media Player Classic má MP4 podporu také zabudovanou. Pro ostatní DirectShow přehrávače je nutné nainstalovat systémový MP4 splitter. Nabízí jej jako součást svých balíků například firmy Nero nebo 3ivX. Pokud chcete pouze samotný MP4 splitter, je asi nejlepší volbou Haali Media Splitter, který kromě MP4 zvládá také AVI, OGM a MKV. Jako DirectShow splitter lze také použít MP4/MOV splitter obsažený v Media Playeru Classic. Pro úspěšné přehrání videa je ale nutné nainstalovat také dekodery videa a zvuku. DirectShow dekoder ffdshow obsahuje dekodery videa MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 ASP, MPEG-4 AVC, H.263 a dekodery zvuku MPEG-1 (MP3), MPEG-4 (AAC) i AMR. Tedy všeho, co můžete v MP4/3GPP kontejneru nalézt.
Zdroj: Wikipedie
jde o film Hostel, ktery jsem nikde nesehnal v .avi ale jen v .mp4
Jiné soubory v mp4 jsem nikdy nemel takze jsem zprvu nevedel v cem to prehrat... WMP mi to neprehral, stejne jako BSPlayer, K-Multimedia Player, PowerDVD, Nero ShowTime a jeste naky dalsi...Ani jeden!!
Vyzkousel jsem ten VLC, sice soubor otevre, ale jen to ukazatel jen projede na konec ale zadnej obraz se neobjevi....takze me spis prijde jako ze je chyba v mym Hostelu...
A o instalovani kodeku nevim vubec nic!:-( Kde se stahujou, instalace, kam s nima.... nevim!
Jiné soubory v mp4 jsem nikdy nemel takze jsem zprvu nevedel v cem to prehrat... WMP mi to neprehral, stejne jako BSPlayer, K-Multimedia Player, PowerDVD, Nero ShowTime a jeste naky dalsi...Ani jeden!!
Vyzkousel jsem ten VLC, sice soubor otevre, ale jen to ukazatel jen projede na konec ale zadnej obraz se neobjevi....takze me spis prijde jako ze je chyba v mym Hostelu...
A o instalovani kodeku nevim vubec nic!:-( Kde se stahujou, instalace, kam s nima.... nevim!
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja osobne pouzivam TYTO kodeky a jeste jsem nenarazil na zadny soubor, ktery by me nesel prehrat...
pri instalaci zaskrtnu, ze chci instalovat vsechny kodeky ve vyberu...(celkove pak maji 110MB)
a instalace je jednoducha: stahnes -> spustis -> vyberes umisteni (je uplne jedno kam
) a pak uz jen cekas a pozdeji i prehravas...
pri instalaci zaskrtnu, ze chci instalovat vsechny kodeky ve vyberu...(celkove pak maji 110MB)
a instalace je jednoducha: stahnes -> spustis -> vyberes umisteni (je uplne jedno kam

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek