Zdravím všechny a prosím o pomoc
Při vypalování datového CD v programu Nero 6 i 7,mi po vypálení vyskočí hláška že: vypalování se nezdařilo,nelze vytvořit fixaci disku a nelze vytvořit ukončovací stopu. Na CD je pak vydět že stopa je vypálená,ale PC ho neumí přečíst. Pokut jde o pálení DVD,tak vypálím vše bez problému. Poradíte prosím někdo v čem je chyba a jak jí napravit?
PS: Ještě jeden dotaz, při vypalování her na PSX2 (cca2-3GB) trvá vypálení i 2hod. Je to normální?
Díky
Vypalování datového CD
-
- Pohlaví:
kumstikf píše:Tak toho jsem se bál. To s tou rychlostí jsem ale ňák nenašel. Moc se tu nevyznám,mohl by jsi mi to prosím ještě jednou trošku nasatínit? Díky
Varg nejspíš myslí toto: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=17687&highlight=
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Používám Verbatim CD-R a DVD+R. Vypalovačku mam v noteboku a je to Philips DVD+-RW SDVD8441. Ty hry jsem první pálil v Neru,ale pak jsem někde vyčetl že lepčí je DVD Decrypter tak jsem ho nainstaloval a teť je to o něco rychlejší.
Co se týká tý rychlosti,tak to bych ještě zkousnul.Spíš mně štve to, že nemůžu vypálit ty mp3 apd.Zničil jsem takhle už 6CD a pokaždý se stejným výsledkem: Vyp.se nezdařilo.nelze vytvožit ukončovací stopu atd.
Co se týká tý rychlosti,tak to bych ještě zkousnul.Spíš mně štve to, že nemůžu vypálit ty mp3 apd.Zničil jsem takhle už 6CD a pokaždý se stejným výsledkem: Vyp.se nezdařilo.nelze vytvožit ukončovací stopu atd.
-
- Pohlaví:
kumstikf píše:Používám Verbatim CD-R a DVD+R. Vypalovačku mam v noteboku a je to Philips DVD+-RW SDVD8441. Ty hry jsem první pálil v Neru,ale pak jsem někde vyčetl že lepčí je DVD Decrypter tak jsem ho nainstaloval a teť je to o něco rychlejší.
Z tvého dotazu není až tak patrné v čem to vypaluješ nyní. Máš vytvoření krátké ukončovací stopy povolené?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Momentálně tam mám zpátky Nero 6,ale kde zjistim jestli mám povolené ty ukončovací stopy netuším. Celý problém s vypalování mám vlastně jen u těch dat.CD. Ty hlášky vyskočej vždy až na konci vypalování. Možná jsem natvrdlej,tak se omlouvám,ale vážně nevím co s tím. Klidně změním i softwer,ale nevím za jaký. Jde mi o vypálení mp3.Díky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem našel i to povolení ukončovací stopy,ale výsledek žádný.Okopíroval jsem text hlášky kterou to píše.Snad to pomůže.Jo a žádnou rýhu na CD to neudělalo.Jen je výdět že je tam něco vypáleného,ale nelze to přečíst
17:10:35 Zahájeno vypalování rychlostí 24x (3 600kB/s)
17:15:21 PHILIPS DVD+-RW SDVD8441
chyba zápisu
17:15:22 PHILIPS DVD+-RW SDVD8441
Neplatný stav zápisu
PHILIPS DVD+-RW SDVD8441\HO T1
Nemohu provést EndTrack
17:16:00 Vypalování rychlostí 24x(3 600 kB/s) se nezdařilo

17:10:35 Zahájeno vypalování rychlostí 24x (3 600kB/s)
17:15:21 PHILIPS DVD+-RW SDVD8441
chyba zápisu
Neplatný stav zápisu
PHILIPS DVD+-RW SDVD8441\HO T1
Nemohu provést EndTrack
17:16:00 Vypalování rychlostí 24x(3 600 kB/s) se nezdařilo
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”