Jak na SecuRom 5

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Jak na SecuRom 5

Příspěvekod Elusive » 05 říj 2007 20:09

Zdravím, potřeboval bych si udělat zálohu jednoho CD, které je chráněno ochranou SecuRom 5. Zkoušel jsem to vypálit různými způsoby, ale neúspěšně, pokaždé vyskočila hláška "Vložte originální CD" nebo "Časový limit pro ověření originality CD vypršel". Prolezl jsem nějaká fóra, ale bez úspěchu.

Nemáte někdo nějaký nápad?

P.S. Mám originál, opravdu mi jde pouze o vytvoření funkční zálohy. Rady typu "stáhni si crack" nebo "Daemon Tools" neberu. Chtěl bych 100% funkční zálohu originálu, která by fungovala bez jakýchkoliv ne/pololegálních přídavků. :wink:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 říj 2007 22:50

Legální zálohu software si neuděláš, i když máš originál. 1. "kopie" = originální médium, 2. kopie = instalace v PC. Jediné a nelegální řešení je udělat obraz média, přidat crack a vypálit, jinak to nerozchodíš ...

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 05 říj 2007 23:48

To vím a dělat nechci. Takže jsi si stoprocentně jistý, že SecuRom 5 je nezkopírovatelný? Na jiných fórech jsem se dočetl, že to možné je, ale mně se nezadařilo. Tak jenom jestli třeba někdo náhodou tady nesetkal se s tím. :smile:

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 06 říj 2007 07:59

Taky si myslím,že to nepůjde.Ochrana SecuRom se dá obejít tak,že spustíš program YASU pro skrytí virtuálních mechanik a připojíš to v Daemonu.Takto to však nechceš.I když nevím proč,když už samotné kopírování softwaru je stejně nelegální.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”