PROBLÉM S PŘEPALOVÁNÍM DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

XXX
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PROBLÉM S PŘEPALOVÁNÍM DVD

Příspěvekod XXX » 17 čer 2005 18:52

Mám doma DVD PILP FICTION a chtěl bych si ho přesmahnout.Je v tom ale malý háček.Při otevírání disku v DVD SHRINKU se v 20% analýzy zastaví náhled videa a otevíraní disku.Objeví se hlaška "SELHALO PŘEČTENÍ SOUBORU E:\" a "VTS_01_1 NELZE ZKOPÍROVAT ,CHYBA DAT(CYKLICKÁ REDUNDANTNÍ KONTROLA). To samá hláška akorát v jiném složení slov se objeví při kopírování na disk přes CTRL+C. Je to ochrana nebo nějaká chyba?Tuto chybu mě to hlásilo už v pár případech.Jak se mám zbavit této chyby,popřípadě jak obejít tuto ochranu?!?Jsem úplně bezradný, prosím helpněte mě,PLEASE[/b]

Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 17 čer 2005 19:03

Abych pravdu řekl DVD sem nikdy způsobem Ctrl+C kopírovat nezkoušel. Chráněný je každý originál DVD, ale jestli ta ochrana způsobuje zrovna tuhle chybu si jistej nejsem. Není spíš škrábnutý? Myslím že DVD Shrink by si s chráněným DVD měl poradit taky... Jinak můžeš vyzkoušet DVD Decrypter, jestli to nezkopíruješ v něm tak asi už v ničem...

spider
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

ochrana urcite ne..

Příspěvekod spider » 19 čer 2005 11:16

Ahojky,
toto je klasicka hlaska, kdyz selze nacitani dvd na HDD.V zadnem pripade ochrana. Muze byt zpusobeno poskozenim media, obcas jej staci opucovat, to jest nejlepsi varianta, pokud je skrable, jiz nepomuze ani svecena voda.
Stava se i obcas, ze selze samotne PC pri nacitani- je potreba stornovat DVD Shrink, slozku s neuplnym obsahem daneho nacitaneho dvd smazat a celou proceduru spustit znova.Kupodivu se dvd zpracuje na HDD a jiz nezlobi s podobnou hlaskou. Pokud nepomuze ani to, doporucuji sehnat dvd z jineho zdroje.
Tot ma osobni zkusenost..
Spider. :shock:
kupredu,zpatky ni krok..

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

určitě pomůže dvdfab

Příspěvekod pkj » 30 zář 2005 14:48

Mám pogram DVDFAB Gold a v něm si můžeš zkopírovat DVD i s chybami které DVD Shrink nedokáže. Pomocí DVDFAB ulož na HHD a pak zpracuj ve Shrinku.Nicméně chyba neni uplně na na dvd či v programech ale jedná se nejspíš o mechniku která neumí tak uplně dobře načítat chyby s chybami. Taky doporučuji ANYDVD s pomocím nehož můžeš kopírovat DVD FILMY jen s pomocí CTRL+C na HHD,ANYDVD pracuje neustále v pozadí takže ho ani nevnímáš.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3371
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3980
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    4768
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42
  • Problém s fps spojený s gpu
    od Matyas.S » 02 pro 2024 20:30 » v Hry