PROBLÉM S PŘEPALOVÁNÍM DVD
PROBLÉM S PŘEPALOVÁNÍM DVD
Mám doma DVD PILP FICTION a chtěl bych si ho přesmahnout.Je v tom ale malý háček.Při otevírání disku v DVD SHRINKU se v 20% analýzy zastaví náhled videa a otevíraní disku.Objeví se hlaška "SELHALO PŘEČTENÍ SOUBORU E:\" a "VTS_01_1 NELZE ZKOPÍROVAT ,CHYBA DAT(CYKLICKÁ REDUNDANTNÍ KONTROLA). To samá hláška akorát v jiném složení slov se objeví při kopírování na disk přes CTRL+C. Je to ochrana nebo nějaká chyba?Tuto chybu mě to hlásilo už v pár případech.Jak se mám zbavit této chyby,popřípadě jak obejít tuto ochranu?!?Jsem úplně bezradný, prosím helpněte mě,PLEASE[/b]
Abych pravdu řekl DVD sem nikdy způsobem Ctrl+C kopírovat nezkoušel. Chráněný je každý originál DVD, ale jestli ta ochrana způsobuje zrovna tuhle chybu si jistej nejsem. Není spíš škrábnutý? Myslím že DVD Shrink by si s chráněným DVD měl poradit taky... Jinak můžeš vyzkoušet DVD Decrypter, jestli to nezkopíruješ v něm tak asi už v ničem...
- spider
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
ochrana urcite ne..
Ahojky,
toto je klasicka hlaska, kdyz selze nacitani dvd na HDD.V zadnem pripade ochrana. Muze byt zpusobeno poskozenim media, obcas jej staci opucovat, to jest nejlepsi varianta, pokud je skrable, jiz nepomuze ani svecena voda.
Stava se i obcas, ze selze samotne PC pri nacitani- je potreba stornovat DVD Shrink, slozku s neuplnym obsahem daneho nacitaneho dvd smazat a celou proceduru spustit znova.Kupodivu se dvd zpracuje na HDD a jiz nezlobi s podobnou hlaskou. Pokud nepomuze ani to, doporucuji sehnat dvd z jineho zdroje.
Tot ma osobni zkusenost..
Spider.
toto je klasicka hlaska, kdyz selze nacitani dvd na HDD.V zadnem pripade ochrana. Muze byt zpusobeno poskozenim media, obcas jej staci opucovat, to jest nejlepsi varianta, pokud je skrable, jiz nepomuze ani svecena voda.
Stava se i obcas, ze selze samotne PC pri nacitani- je potreba stornovat DVD Shrink, slozku s neuplnym obsahem daneho nacitaneho dvd smazat a celou proceduru spustit znova.Kupodivu se dvd zpracuje na HDD a jiz nezlobi s podobnou hlaskou. Pokud nepomuze ani to, doporucuji sehnat dvd z jineho zdroje.
Tot ma osobni zkusenost..
Spider.

kupredu,zpatky ni krok..
určitě pomůže dvdfab
Mám pogram DVDFAB Gold a v něm si můžeš zkopírovat DVD i s chybami které DVD Shrink nedokáže. Pomocí DVDFAB ulož na HHD a pak zpracuj ve Shrinku.Nicméně chyba neni uplně na na dvd či v programech ale jedná se nejspíš o mechniku která neumí tak uplně dobře načítat chyby s chybami. Taky doporučuji ANYDVD s pomocím nehož můžeš kopírovat DVD FILMY jen s pomocí CTRL+C na HHD,ANYDVD pracuje neustále v pozadí takže ho ani nevnímáš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3371
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36