Ahojky,
mám problém.
Mám DVD RW, kde som mala uložené svoje súbory. Potrebovala som tam niečo dopáliť a tak som tam dohrala ďalší súbor, ktorý som chcela mať zálohovaný. Zachovala som multisession disk, naítali sa mi staré súbory a dohral nový.
Čo sa ale stalo, po vložení DVD RW do mechaniky sa mi otvorilo totálne prázdne DVD RW.
Čo je zvláštne, že keď dám akože dopalovanie na toto DVD, tak mi tam ukazuje, že 4 GB mám pužité.
Je nejaká šanca na zachránenie dát alebo som o ne definitívne prišla?
Díky za každú radu. SOm zúfalá.
Iva
ztráta dat z DVD RW Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nepleteš se, je to tak.
http://www.studna.cz/1928/systemove-nastroje/utility-pro-udrzbu-a-opravu-souboru/isobuster/
http://www.studna.cz/1928/systemove-nastroje/utility-pro-udrzbu-a-opravu-souboru/isobuster/
-
- Pohlaví:
Neporadím, jen ti napíšu svoji zkušenost. RW jsem používal /Jen Verbatim/, ale po nějaké době /cca rok/ byla data v háji. Vyzkoušel jsem kde co /už si nepamatuju co to bylo za programy/ ale nikdy se mi to nepodařilo obnovit. Max. se mi podařilo, to co tobě. Obnovil jsem složky, ale byly prázdné. To samé soubory v ZIPu, nebylo co extrahovat. Normální CD drží. RW už nepoužívám.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Měl jsem problém s tím, že jsem udělal zálohu na DVd ve vistě a pak pod XP jsem měl taky nic(o bajtů), ve vlastnostech bylo formát RAW.Tady na foru mi poradily ISOBuster. Tam se to objevilo ale musel jsem to na něco převézt ,už si to nepamatuji a pak jsem to dostal vše zpět. Téma bylo Vypálené DVD ve vistě nejde po XP. Laboruj s isobUSTEREM a nakonec Ti to půjde. Já už si to bohužel nepamatuji ( skleroza).
Zkoušela si to dávat do jiný mechaniky? Mě se stává že něco na RW vypálim a po vložení do stolního DVD se ukáže úplně něco jinýho-to ce sem tam měl před jeho smazánim někdy minule....pokud máš možnost tak to zkus na jinym kompu
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Re: RE:
jaro3 píše:Měl jsem problém s tím, že jsem udělal zálohu na DVd ve vistě a pak pod XP jsem měl taky nic(o bajtů), ve vlastnostech bylo formát RAW.Tady na foru mi poradily ISOBuster. Tam se to objevilo ale musel jsem to na něco převézt ,už si to nepamatuji a pak jsem to dostal vše zpět. Téma bylo Vypálené DVD ve vistě nejde po XP. Laboruj s isobUSTEREM a nakonec Ti to půjde. Já už si to bohužel nepamatuji ( skleroza).
Máš na mysli asi toto http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=15635&highlight=
já jen že jsou to další informace
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”