špatně vypalené dvd
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
špatně vypalené dvd
Zdravím,je možné podle nějakého pragramu jako je třeba nero stáhnout data z media do počítače?I za předpokladu že windows není schopný přečíst data z optického media?Mám problém.Mám dvd ale je pravděpodobně přepaléné či co.Data se zdají že na něm jsou,tedy měli by tam být ale stopa není funkční či co.Pár programů jsem zkusil,ale bu%d to píše že není v mechanice medium a nebo data nestáhne protože není možne vidět ty data.Ale jsou tam.Jeden program ukazal že dvd není prazdně že je tam cca 4.38GB
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Zkus doctor dead disk:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... sk-doctor/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... sk-doctor/
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusím to.Jako trošku jsem laboroval a podařilo se mi zviditelnit ty data.Ale ukazuje že v souboru iso je přítomno 5000 souborů bin.Ale tohle dvdičko je popračování prvího.To první medium je fuknční ale nemůžu ho rozbalit,protože původní soubor byl rozdělen pomocí rarem.Ale ty data z poškozeného dvd neobsahuji pochopitelně dat pro extrahování těch dvd.No bud ty data získat z toho nepoškozeného dvd aby bylo možné ty data sloučit v jeden celek.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak obávám se že to není možné z toho důvodu,že to obnovené dvd jé v jiném formátu neš původně bylo.Respektve s navazností i na to první dvd.Jelikož je to zabalené do raru a to druhé není shodné nelze ho rozbalit protže nesouhlasí jakýsi kontrolní součet či co.data jsou corupt.Zkoušel jsem ten soubor přejmenovat z iso na rar ale neúspěšně.Musel jsem to zabalit.Potom jsem to přejmenoval ja part2 ale chobové hlášení.To byl jenom pokus ale extrahovali se pouze části z media a ta rozkouzková náčíst se neprovedla.Datový proud nesouhlasí.Nevím možná by chtělo ty bin soubory sloučit či prostě navrátit do původního stavu aby kompletní data byly totožné s originálem.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
a co zkusit isobuster. oprava poškrabaných disků. dále po dokončení oprav doporučuji zkontrolovat komunikační protokol mechaniky viz podpis "z pio zpět do DMA"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tobě Win rar píše neočekávaný konec souboru u svazku např 3 pak chyba vznikla při stahování například přetížením linky. Zkus v raru dát volbu opravit archiv.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 6692
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”