lg mechanika nafaka
lg mechanika nafaka
nainstaloval jsem na počitač win xp. byla tam dvd mechanika lg /novější/ktera byla kamarada/, jinak tam mam lg gcc-4521b . avsak kdyz si kamarad vzal tu svou a ja tam dal tu mou zminovanou 4521b, tak nejde jako pocitac ji nasel ale zadny disc nenačte. co s tím ? aktualizovat ovladač nejde .
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do správce zařízení a odeber IDE (řadiče IDE... - Vlastnosti ...), na kterém máš mechaniku a restartuj PC. Ovladač se při restartu znovu aktivuje a CD mechanika by měla běžet. Pak se ještě podívej na stejné místo, zda mechanika běží DMA, případně uprav (ne PIO). Máš doufám mechaniku na 80ti žilovém datovém kabelu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, odebrat. Jinak datový kabel má 40, nebo 80 žil kabel - koncovku mají samozřejmě stejnou. Jestli máš mechaniku na druhém kanálu odeber IDE sec.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
sec = sekundární. Když budeš dělat, co píši tak nic nezkazíš. Pokud si na to netroufáš, sežeň si zkušenějšího kamaráda, nebo to dej do servisu. Zřejmě toho moc o PC nevíš, tak raději vol zkušeného kamaráda, nebo servis.
nejde
udelal jsem to jak smi poradil, jako dvd mechanika jako sla ale cetla jen cd ,dvd necetla . tak jsem tam skusil dat firmware jinej a uz nejde vubec. vyskousel jsem vse mozne a nic . instalaci xp nacte ale zadny jiny disc ne ne.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”