Ahoj
při kopírování orig. disků mi skáče v dvd Shrinku chyba "cyklická kontrola dat nebo redundantní chyba dat" něco takového mi to píše.
Zkusil jsem dvd Decrypter a ukládání na HDD zase selhal dokonce i v DVDFab gold.
Poraťe prosím mám si něco nastavit v těch programech?
Jo a Disky byly zcela nove stalo se to hned u 3 disků
Děkuji PKJ
Chyby při kopírování?
Nepovedlo se
Myslíte kdybych tam nainstaloval ANYDVD že by to šlo?
Zkusím to večer a zítra napíši
Zkusím to večer a zítra napíši
Nedaří se
Zkoušel jsem to přes anyDVD, ale pořád nic nevím si rady u kamaráda to šlo s přehledem žádnou chybu mu to nehodilu ale u mne tam pořád skáče redundantní chyba dat nebo tak něco
Zkoušel jsem hiný filmy a ty šly v pohodě takže mechnika je OK
To jsem z toho blázen
Zkoušel jsem hiný filmy a ty šly v pohodě takže mechnika je OK
To jsem z toho blázen
Pozor! To není žádná chyba v mechanice ani nikde jinde na tvém PC.
Nové DVD placky s (načervenalým povrchem) mají ochranu proti kopírování (schválně zařazené prázdné sektory), které způsobí tuto chybu.
DVDFab by to měl zvládat, případně i Decrypter se zapnutou volbou Ignorování prázdných sektorů (viz mirasův příspěvek).
Problém je zřejmě v tom, že si tyto programy nerozumí na 100 procent s tvojí mechanikou, anebo máš nějakou slabší mechaniku, která ignorování prázdných sektorů nezvládá.
Takže napiš typ tvojí mechaniky.
Nové DVD placky s (načervenalým povrchem) mají ochranu proti kopírování (schválně zařazené prázdné sektory), které způsobí tuto chybu.

DVDFab by to měl zvládat, případně i Decrypter se zapnutou volbou Ignorování prázdných sektorů (viz mirasův příspěvek).
Problém je zřejmě v tom, že si tyto programy nerozumí na 100 procent s tvojí mechanikou, anebo máš nějakou slabší mechaniku, která ignorování prázdných sektorů nezvládá.

Takže napiš typ tvojí mechaniky.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Je to celkem dobrá mechanika, ale má svoje mouchy a zrovna v téhle oblasti.
Podívej se na rozsáhlou recenzi na cdr. Zvláště se podívej na část "Testy: Čtení DVD a poškozená média" anebo "Testy: Chráněná CD, CloneCD, Alcohol 120%". Jak je možno vidět, má problémy se čtením chráněných nebo poškozených placek (prázdný sektor je v podstatě poškození disku).
Snad by to mohl vyřešit upgrade firmwaru tady, ale je to dost citlivá záležitost, protože bys nemusel už mechaniku rozjet, kdyby se objevila nějaká chyba při upgradu.
Zmínku o upgradu najdeš i v té recenzi.

Podívej se na rozsáhlou recenzi na cdr. Zvláště se podívej na část "Testy: Čtení DVD a poškozená média" anebo "Testy: Chráněná CD, CloneCD, Alcohol 120%". Jak je možno vidět, má problémy se čtením chráněných nebo poškozených placek (prázdný sektor je v podstatě poškození disku).
Snad by to mohl vyřešit upgrade firmwaru tady, ale je to dost citlivá záležitost, protože bys nemusel už mechaniku rozjet, kdyby se objevila nějaká chyba při upgradu.

Zmínku o upgradu najdeš i v té recenzi.
Znáte pravidla?
Vypálené
Tak jsem zjistil že to s tím čtení není moc valný a musel jsem si těch několik titulů nechat udělat od někoho jiného.
Mám ted novějši mechniku a s tou už mi tyto chyby nenaskakují
Takže všichni kdo chcete mít pokoj od těch chyb kupte si lepší mechaniku.
Já doporučuji LiteOn
Mám ted novějši mechniku a s tou už mi tyto chyby nenaskakují
Takže všichni kdo chcete mít pokoj od těch chyb kupte si lepší mechaniku.
Já doporučuji LiteOn
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2629
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek