Vypalování větších dat
Vypalování větších dat
Nevite nekdo jak muzu vypalit veci v ISO souboru ktery ma napr. 7 Gb. Mam jen 4,7 Gb DVD, dvouvrstve se mi nechcou kupovat, sou drahe. Zkousel sem to zabalovat pri rozdelovani velikosti, ale strasne dlouho to trva. A mam toho v PC hodne.
Intel i5 9600F, 32 Gb DDR4 3333mhz, GeForce RTX 2070, 1Tb SSD M2, 4 Tb HDD...
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale on to může vypálit,jen se mu nechce kupovat dvouvrstvé DVD.Stejně mu nic jiného nezbude,protože to prostě jinak nejde.Musel by to složitě rozdělit na dvě 4,7GB DVD a stejně by to poté nemuselo jít.Jidiné řešení je tedy 8,5GB DVD DL a nebo pak externí disk,což vzhledem k tomu,že chce ušetřit asi nepřipadá v úvahu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POkud se jedná o video tedy klasické VOB soubory vysmažit do virtuální mechaniky a potom v neru zmenšit a vypálit na DVD5 ale čas neušetříš žádný. pokud to budeš zmenšovat celé a ne jenom hlavní film hezky si počkáš.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Asi ti nezbude než to co nechceš a co ti dlouho trvá. Zabalit to iso do rozdělených archivů a vypálit to na dvě placky. Já to občas dělám taky, když náhodou nemám DVD 9. A nebo v UltraISO je nabídka komprimovat ISO, ale nikdy jsem to nepoužil, tak snad ti odpoví někdo kdo to zná
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady ještě technická pokud si spočítáš náklady na nějaké zazipování a následné rozbalení myslím tím čas a spotřebu energie nevíjde přece jen levněji koupit DVD9 už sem je viděl i za 55,-Kč
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
No, já myslím že ani ne. Když si vezmu, že DVD-5 seženeš okolo 8,-Kč tak za to vyndáš 16 kaček a těch zbylejch devětatřicet stopro v elektrice nepropálíš. Jedinej klad je, že to máš bez problémů a rychle. Nadruhou stranu se zas, a to hovořím z vlastní zkušenosti, každé DVD-9 nepovede. A v tu ránu jsi na 110,-kačkách...
GSA 4166B a GSA H42L. Používám pouze Verbatim a pokud máš na mysli že mi nevyjde každé DVD9, tak mi to dělal i ASUS v úplně jiným PC. Občas se mi třeba i stane, že mechanika není schopna vůbec načíst nové prázdné medium. Pálím na ně hrozně nerad. S DVD 5 se mi to nikdy nestalo.
BROZA: Ptám se proto, že strašně kazím DVD9 a myslím, že už to mrška dělala od začátku. I když se to povede vypálit, je to občas nečitelné. Tak přemýšlím, zda koupit novou LG nebo Plextora. Aby to nebylo to samé. Mám asi 2-3 roky LG DVD-RAM GSA 4120B ... Ještě zkusím upgrade firmware z 1.11 na 1.15, prý zlepšuje kvalitu zápisu DVD9. V prodejně IT říkali, že i když jsou to Verbatimy DVD9, tak že prý četli, že stejně nejsou moc kvalitný. Jinak s ostatnými druhy médií nemám problém, tak nevím, ale leze to do peněz, kazit DVD9, jsem kupoval Verbatimy za 71,- a nyní spadli na 66,- Kč, ale stejně. Teď už se bojím pálit jakékoli DVD9 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”