Přidání menu k již vytvořenému DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

kyklop
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Přidání menu k již vytvořenému DVD

Příspěvekod kyklop » 24 led 2008 12:15

Dokázal by mi někdo poradit, jak k již hotovému DVD přidat menu? Sotwarů na přidání menu jsem sice našel spousty, nicméně tam byla možnost pouze z nějakého AVI (případně jiného video formátu) vytvořit DVD, ke kterému se menu přidalo. Ale já již mám hotové domácí DVD, ale mám tam 8 klipů, mezi kterými jde pak krkolomě přepínat. proto jsem chtěl již k tomuto stávajícímu DVD přidat menu. A to se mi nedaří. Zkoušel jsem Adobe Encore, Nero Vision.. nic moc.

Díky za jakoukoli pomoc.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 24 led 2008 14:25

Pokud máš vypálené DVD uzavřené, pak to nejde.Znova vyrenderovat klipy+vytvořit menu a vypálit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 24 led 2008 22:49

MPEG Video Wizard DVD. Jeho výhoda je v tom že to proběhne bez rekomprese. Tudíž to máš během pár minut v té samé kvalitě i s menu které si vytvoříš. Bohužel trial na 15 dní.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

kyklop
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kyklop » 26 led 2008 09:04

BROZA píše:MPEG Video Wizard DVD. Jeho výhoda je v tom že to proběhne bez rekomprese. Tudíž to máš během pár minut v té samé kvalitě i s menu které si vytvoříš. Bohužel trial na 15 dní.

Díky moc za typ, ten MPEG Video Wizard DVD je vážně super. Škoda, žeto není freeware, ale to by dozajista zase nebyl tak super. Nicméně se pochlapím a během 30 denní zkušební lhůty snad všechno, co potřebuji, upravím :wink: . Ještě jednou dík.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přidání RAM do staršího PC Příloha(y)
    od Prorock » 18 říj 2024 12:38 » v Vše ostatní (hw)
    40
    11156
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    07 lis 2024 20:27

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”