vypalovaní

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

karci343
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

vypalovaní

Příspěvekod karci343 » 25 led 2008 15:17

ahoj už dva krát se mě stalo, že mě Nero 8 vypáli dvd pozpátku!!! v pc jsem to nepoznal, až když jsem dvd dal do přehravače. vypalovačku mám LG týden starou nevíte někdo čím to může být? děkuji

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 25 led 2008 16:47

Jak to vypadá pozpátku? Jen jsou ty soubory špatně seřazený anebo to kompletně pozpátku přehrává. A to dělá stále nebo jenom někdy?

tojancz
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tojancz » 25 led 2008 16:49

Tak o tom jsem ještě neslyšel :D mohl by jsi prosim tvuj problem trochu vice specifikovat?

karci343
nováček
Stav:

Příspěvekod karci343 » 25 led 2008 18:15

tojancz píše:Tak o tom jsem ještě neslyšel :D mohl by jsi prosim tvuj problem trochu vice specifikovat?

klasika každé dvd se skladá s nějakých titulov který jsou uspořádaný příklad menu a pak VTS-1,2,3,4, v pc když to máš te soubory rozhozený, že nejdou za sebou jak jsem je napsal tak to nevadí, pokuď koukáš na ten film v pc, ale pokuď ho vypáliš tak dvd stolní přehrávač ti přehraje nejdřív poslení kapitolu, pak třetí, čtvrtou, první a druhou a končí to menu. je jasný, že lidi v tom dvd nechoděj pozpátku, ale kapitoly jsou spřeházaný... jinak laicky to nedokážu popsat.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 led 2008 19:56

A v čem to ripuješ? Není lepší použít i na pálení DVD Fab Platinum?

Obrázek

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 25 led 2008 20:05

Buď použij DVD Fab a nebo to prožeň přes Shrink.Ten to taky srovná.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

karci343
nováček
Stav:

Příspěvekod karci343 » 25 led 2008 20:15

Marfy píše:Buď použij DVD Fab a nebo to prožeň přes Shrink.Ten to taky srovná.

no práve cez shrink když upravím dvd tak je to v poho jen samotný vypalení stojí za kulový, ale není to pokaždé z 30 dvd mě takhle pokazilo dvě zatím co o nich vím nebo v pc to nerozeznám... asi začnu používat nero7, nebo CloneDVD2 s tím jse mě takovej problém neměl... mám tady kámarady a jednýmu to udělao jednou a druhýmu asi 15 krát osobně jsi myslím, že na vině je Nero8

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”