Ahoj mam doma několik dílů černé zmije na divx a nemám dvd přehrávač, kt. tento formát zvádá. Mohl by mi někdo poradit v jakém programu by bylo nejlepší převéct filmy na dvd-video?
Mám jen DVIX/AVI to DVD a nějak se v tom neorientuji. Navíc filmy jsou s titulky. Dokázal jsem převect film ale ne zvuk a už vůbec ne titulky.
Chtělo by to něco automatického. Děkuji
Divx na DVD
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Převést film z DivXu na DVD lze pomocí např DivXToDVD. Program byl free, ale mám pocit, že poslední verze je placená. Ale nespojí ti do hotového filmu titulky. To už musíš podle tohoto.
Já také používám TMPGenc pro převod Avi souborů do Mpegů, a TMPGenc Author pro převod Mpegů na DVD. Je to mnohem pomalejší, ale kvalitnější.
Bylo by lepší, dát ty titulky nejdříve do každého dílu zvlášť ještě ve formátu DivX a až potom je konvertovat.
Já také používám TMPGenc pro převod Avi souborů do Mpegů, a TMPGenc Author pro převod Mpegů na DVD. Je to mnohem pomalejší, ale kvalitnější.
Bylo by lepší, dát ty titulky nejdříve do každého dílu zvlášť ještě ve formátu DivX a až potom je konvertovat.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
taky mě tento problém trápil a vyzkoušel jsem toho opravdu dost a jednoznačně u mě zvítězil ( z free programů ) DVD2SVCD
. Celý postup i další potřebné podprogramy seženeš na http://www.cdr.cz/a/12790 .
Co se placených programů týče, není špatný DVD Lab

Co se placených programů týče, není špatný DVD Lab
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”