Sluchátka - co byste doporučili
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sluchátka - co byste doporučili
Potřebuju si koupit sluchátka k mptrosce, preferuju špuntový, co byste mi kdo doporučili? Zamlouvaj se mi Kossy P/7.. Kossy Spark Plugy nechci,neseděj mi.. Rozhoduji se hlavně mezi značkami Koss a Sennheiser-zde mužete něco doporučit? Jo a ještě cena,rád bych se vešel do toho litra.. Děkan, jde mi hlavně o ty Kossy co dávám odkaz 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Re: Sluchátka - co byste doporučili
Spíš než ty Koss P/7 bych bral tyhle - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47802
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
máš štěstí. já je mám. a na rovinu-vynikající mechanická odolnost (i když já měl asi trochu smůlu protože mi hned asi po tejdnu,vypadla krycí mřížka)ale káblíkem už kroutím,napínám a i jinak se k nim moc pěkně nechovám rok a půl a oni to snášejí. a zvuk - mám je teď na uších a měl sem i Sennheisery a domácí mám Grado,takže o náušním zvuku můžu něco říct. ty kossáci neurazej-rozhodně středy přehledný a vejšek jak má být a i cinkání je v poho. basy - nutně pořebují podpořit nějakým x-basem,ten bohužel nemám na mp3,ale protože je teď poslouchám na kompu tak sem tam něco přidal a fajn. slušně odstíněj i zvuk okolí. resumé-za ty prachy bomba! ale nemít lehkou bídu,když sem je kupoval,koupil bych asi o třídu víš-tedy jak píšeš do toho tisíce. jistě každej občas poslouchá i v interiéru a tam se to stopro vrátí 
//jen doplním-sennheisry sem měl asi před pěti lety,tenkrát za 500 a basů jak si pamatuju bylo víc

//jen doplním-sennheisry sem měl asi před pěti lety,tenkrát za 500 a basů jak si pamatuju bylo víc
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl jsem Koss spark Plug, ale když se po třetí zku***la koncovka, vyreklamoval, připlatil si a objednal Sennheiser CX 300 http://www.sluchatka.net/7-sennheiser-cx-300/. Naprostá špica zvuk, nedá se srovnávat z peckama co jsem kupoval za 300kc, ale už je to přes tu tisícovku..
JJ, taky bych se spis primlouval k nejakym od znacky Sennheiser, nejsou sice taky levny ale co se tyka kvality tak je to podle me spicka a za 500 uz mas podle me super, treba ty jak psal lldreep.
Malé jsem koupil AKG 310p http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... g=3&desc=0 středy výšky supr basů trochu mín,možná bych šel i do těch AKG 314p.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
o těch Sennheiserech 460 sem taky přemejšlel...připadaj mi takový maličký
jinak nemaj moc krátkej ten samostatnej káblik ke sluchátkům? se mi na tom obrázku zdá mrtě krátkej
o těch cx300 sem taky přemejšlel,ae nwm....ty Kossy P/7 mi přišli jako dobrá volba...jinak mám rači silnější basy,je to k mptrosce,tak tam si je mužu klidně nastavit....jinak teda mezi značkami koss x sennheiser doporučujete ty sennheisery jo?

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Zapomeň na pecky od KOSSa. I nejobyčejnější Senny MX 160 je přehrají levou zadní. Nejlepší klasické pecky jsou asi pořád AKG K 314 P (v týdle ceně).
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mě se právě líbí u Kossů ty reklamace,přístup k zákaznákovi apod... jinak co teda řikáte na ty Sennheisery,jak byl odkaz výše? ty AKG vubec neznám,neprostá novinka pro mě... 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
AKG dělá studiový mikrofony a sluchátka
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže resumé.....rozhoduji se mezi těmi Sennheisery MX460, Kossy P/7, ty AKG K 314 P newim....co byste z těchto tří tedy doporučili? 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2808
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2527
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3107
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 3847
-
od Kadel33