Převod z mp4 do divX nebo mp3
Převod z mp4 do divX nebo mp3
Prosím Vás dá se převést film z mp4 do divX nebo mp3 pro přehrání na dvdčku. Nevíte o nějakým prográmku který to dokáže. Dík moc za pomoc
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Převod z mp4 do divX nebo mp3
Počkej , tak chceš převézt film V MPEG-4(DivX) na DVD( MPEG-2,PAL) ?Jestli je to tak , tak pomocí programu ConvertXtoDVD(3).
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
http://vso-convertxtodvd.en.softonic.com/
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
http://vso-convertxtodvd.en.softonic.com/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tohle jsem neslyšel, film v mp3? to by vypadnul zvuk ne? u videa to tak dělá.... ale pak to například mobil nepřehraje a podle mě to udělá i z filmem, pokud to vubec jde, zkus svůj příspěvek trocu upřesnit...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Do mp3 (audio komprese) si film nepřevedeš, maximálně zvuk.
mám film ve formátu mp4 co mi nepřehraje dvdpřehrávač, potřebuji ho dostat do něčeho co mi přehraje jako je třeba avi, divX a to že do mp3 nejde jsem nevěděl zas tak tomu nerozumím.Zkouším teď convertor od jara3, děkuji ti jaro3, každopádně vám všem děkuji za ochotu.
Naposledy upravil(a) Lukas 18 dne 19 dub 2008 18:00, celkem upraveno 1 x.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky ti nikdo nenadával, jen sem upozornoval. Ja na převod používám ImTOO.3GP.Video.Converter není zdarma, ale asi víš jak to chodí. Nebudu zde říkat neco co namam, ten program můžeš používat,ale nevím, na jakou dobu, ale možna na pořád, jen s omezenými funkcemi. je dobrý spolehliví, pozor dívej se, kam ti to uloží mě to dalo do C/ temp, a hledal jsem to až ak jsem to našel
Děkuji
Ja jsem to napsal špatně, ja jsem nevnímal nic jako, že mě za něco nadáváte, jak říkám jen mám asi špatnou skladbu vět. Ještě jednou děkuji za ochotu vyzkouším convertory co mi doporučujete a snad to nějak půjde. Zatím
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
On je to dost široký pojem- MPEG-4.Těch jsou desítky- od profesionálního pro vysílání MPEG-4 AVC( taky H.264)+ zvuk ve formátu-AC3, po poloprofesionální s kodeky DivX, XViD,FFmpeg, AMV ,3ivx atd.On měl na mysli DivX(XViD), tím se kódují ty filmy na netu, zvuk v této nahrávce má potom ve formátu ( nejčastěji) MPEG1-Layer3, což je MP3.
To Lukas 18:Stáhni si GSpot270a a když ho rozjedeš, tak zjistíš kodek ve videu i audiu, které obsahuje konkrétní film.Podle toho můžeš hledat konvertor.
To Lukas 18:Stáhni si GSpot270a a když ho rozjedeš, tak zjistíš kodek ve videu i audiu, které obsahuje konkrétní film.Podle toho můžeš hledat konvertor.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkoušej Super http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... atu/super/ je Free...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Menší rada,udělej si kopii toho souboru koncovku mp4 umaž dej tam divx hoď to na disk a vyzkoušej to v přehrávači.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
To není dobréí řešení, i když rychlé. Radši to normálně převeď, ale možná to fungovat bude, ale pořád to bude schovaný formát mp4 akorád s koncovkou .divx
Ja se to tak snažil obelstit u mobilu, připsal jsem koncovku mp3, ale mobil to nějak nedával.

Ja se to tak snažil obelstit u mobilu, připsal jsem koncovku mp3, ale mobil to nějak nedával.

- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Koncovka divx
Vy tady jednoho ještě zmatete 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”