mohol by mi niekto pozret titulky pre tento film The Lord of the Rings - The Return of the King [2003-DVDRip-H.264-x264]-WOLViSH
Hladal som na titulky.com, a na mnohych inych strankach ale nenasiel som, aked poznate nejaku lepsiu stranku na titulky tak ju sem pls hodte.dik
A mohol by mi niekto poradit odkial ma stiahnut bsplayer lebo som ho stahoval z www.bsplayer.org a stiahlo mi adware Win32/adwareWhenU.Savenow.
To ma sklamalo lebo to bola asi najdoverihodnejsia stranka z ktorej som ho mohol stiahnut.dakujem
titulky pre film
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: titulky pre film
Myslím si, že kdyby si měl legálně sehnaný film, titulky bys nepotřeboval. Nelegální věcí se tu neřeší. Co se týče Bsplayeru. Nebyla instalace, kde by mi to s přehrávačem nenatáhlo vir. Samotný BsPlayer je vir...
Vyzkoušej KMPlayer. Milionkrát lepší než BSPlayer, je zdarma a bez virů...
Vyzkoušej KMPlayer. Milionkrát lepší než BSPlayer, je zdarma a bez virů...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /bsplayer/ tady je bsplayer ale titulky nvm když už si hledal na titulky.com
edit// sry už to vidím
edit// sry už to vidím

Naposledy upravil(a) zao dne 02 črc 2008 23:06, celkem upraveno 1 x.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zao: Když už tak korektní odkaz...
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/bsplayer/
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/bsplayer/
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
a jak se liší můj odkaz od tvýho a to přísahám že sem to nějak needitoval
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:a jak se liší můj odkaz od tvýho a to přísahám že sem to nějak needitoval
Chceš vědět jak se liší? Vymaž si cache prohlížeče a zkus zadat ten svůj odkaz a uvidíš. Případně pokud se ti nechce mazat cache nebo pokud se ti ten odkaz nějakým zázrakem zobrazí zkus ho zadat do jiného prohlížeče.
edit// Už si ten odkaz opravil, ale původně tam měl:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... splayer/?g[hledano]=bsplayer&g[oz]=1.37&g[up]=build+826
Naposledy upravil(a) xalfons2 dne 02 črc 2008 23:20, celkem upraveno 1 x.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Ty titulky nejspíš vůbec neexistujou. Být tebou hledal bych nejdřív titulky a potom k nim film a ne naopak, jak vidíš někdy ty titulky neexistujou.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Titulky mám asi na DVD-Video. Takže stačí půjčit DVD-Video a extrahovat titulky:
SubRip 1.17.1-pro ukládání titulků z DVD nosičů do textových nebo BMP souborů. Program má vlastní OCR algoritmus.exe
Navíc je vše legální, pokud nelámeš ochrany a děláš to pro svou vlastní potřebu.
SubRip 1.17.1-pro ukládání titulků z DVD nosičů do textových nebo BMP souborů. Program má vlastní OCR algoritmus.exe
Navíc je vše legální, pokud nelámeš ochrany a děláš to pro svou vlastní potřebu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to mike007: Však vidíš v názvu to dvdrip , je to sosnuté na tuty z torrentů nebo rapidshare , a má to v ajině od grupy WOLViSH . 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Převod a titulkování filmů odkaz v podpisu je to sice starší záležitost ale mnohé z toho ještě platí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3769
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00