problem s prehravanim vypaleneho DVD!

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

lexxxa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

problem s prehravanim vypaleneho DVD!

Příspěvekod lexxxa » 18 lis 2008 15:31

Jsem v tomto nezkuseny tak se omlouvam za svou neznalost a prosim o pomoc a radu!
Vypalil jsem hudbu ve formatu mp3, ze stahnuteho souboru na prazdne DVD-icko. Normalne jsem vlozil prazdne DVD a postupne vypaloval (stahoval) pisnicku po pisnicce, a kdyz jsem ten proces ukoncil, jeste jsem to vyzkousel a prehral pisnicky v notebooku kde jsem to nahraval a fungovalo to. Jenze, kdyz jsem to chtel prehrat v DVD prehravaci propojenem s televizi, vubec to neslo. Prehravac zadne vypalene mp3 pisnicky nenasel. To same se mi stalo i v DVD prehravaci v aute. Ale kdyz jsem to DVD-icko nasledne zase vlozil do jakehokoli pocitace, bez problemu to prehravalo.
Kde jsem udelal chybu?
Predem dekuji za pomoc a rady

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: problem s prehravanim vypaleneho DVD!

Příspěvekod Marfy » 18 lis 2008 15:36

Záleží v jakém formátu máš ty písničky.Je to určitě MP3 ? A pokud ano tak jaký bitrate.Některé přehrávače nezvládají přehrávat vysoký nebo i variabilní bitrate.Navíc bys to měl pálit jako hudební CD a ne jako datové.V Neru tahle volba je.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2008 16:03

Nějak mi není jasné "Normalne jsem vlozil prazdne DVD a postupne vypaloval (stahoval) pisnicku po pisnicce". Nevím co si mám pod tím představit. Nejprve stáhnu písničky, případně převedu na mp3 a pak vypálím. Výše uvedený postup mi není jasný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 lis 2008 16:10

Chyba je v tom, že nečteš manuály. I stolní přehrávače, věže a autorádia co zvládají přehrát mp3 na CD, nezvládnou DVD!

lexxxa
nováček
Stav:

Příspěvekod lexxxa » 18 lis 2008 16:31

Diky kluci za vas zajem mi pomoct. Prvne vysvetlim ze jsem uz mel stahnute mp3 pisnicky na pevny disk notebooku, pak jsem teprve vlozil prazdne DVD a zadal vypaleni z vestavene vypalovacky v notebooku. Konkretne vypaleni ze souboru na DVD. je to urcite vypalene, kdyz jsem to vypalene DVD vlozil do jineho pocitace, tak to take prehravalo pisnicky!? Jen to nechce prehravat na DVD!!!prehravaci Thompson doma a na DVD prehravaci Panasonic v aute?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 18 lis 2008 17:22

Ještě jednou pro blbečka našel jsi např 5 písniček stáhnul na Hard Disk a hned je vypálil dalří den si našel dejme tomu 1CD převedené do MP3 stáhnul na Hard Disk a hned připálil k tomu co už bylo vypálené. Pokud je tomu tak pak si vytvářel takzvaný vícesekční disk tedy několik malých disků na jednom velkém. S vícesekčními disky mají ale některé přehrávače problém. Vem to DVD zkopíruj z něho všechno co tam je do samostatné složky na Hard Disk PC po té aktivuj vypalovací program celou tu samostatnou složku do něj přetáhni a znovu a najednou to vypal na čisté DVD.
Pro jistotu sem než to uděláš můžeš napsat v jakém SW pálíš protože například v Nero lze použít volbu vytvořit MP3 DVD pak se všechny soubory prozkoumají popř převedou do MP3.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 18 lis 2008 19:10

Spíš viz X.DVD s MP3 opravdu dost přístrojů nebere.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 lis 2008 21:03

Je jedno jestli přístroj umí přehrávat DVD, například stolní přehrávač DVD-Video. Jestli má ve specifikaci (manuál!) napsáno, že neumí přehrát DVD s MP3, prostě DVD s MP3 nepřehraje! Budeš si muset vystačit s CD pro MP3, pokud ty přístroje vůbec umí MP3! Mám taky věž co umí přehrát MP3, ale jenom na CD. Vyslovně je uvedeno, že DVD s MP3 nepřehraje ...

mmiriboy
nováček
Stav:

Příspěvekod mmiriboy » 18 lis 2008 21:25

Mám pre teba aj ja jednu radu a to vypáliť hudbu na DVD cez napr.AudioDVD Creator, tento soft je síce plateným programom, nezisťoval som síce, či existuje aj nejaký iný - náhradný soft pracujúci ako freeware. Ale tento mnou spomenutý soft ti všetky mp3 hodí do formátu ac3 (Tento formát je zvukovým štandartom pre DVD), vytvoríš si v ňom menu v ktorom môžeš listovať podobne ako keď dáš do prehrávača klasické DVD (úvodné menu) a čo je podstatné takto vypálené DVD prehráš v každom (aj v tom najlacnejšom) DVD prehrávači. Podľa mojich skúseností ti tam vojde zhruba 40 až 50 hudobných albumov na jedno DVD!
Z pozdravom MIRINO P.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    4884
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    5339
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problem s nabijanim
    od AirCrew » 12 srp 2025 14:04 » v Problémy s hardwarem
    4
    8719
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    29 srp 2025 21:29
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče