tak už jsem zase o něco chytřejší stejně tomuto tématu zatím nerozumim pochopil sem že tato karta: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24047 dokáže nahrát do PC video a pak se dá střihat
asi je to blbej dotaz ale zajímalo by mne kam se strká zvuk atd. když na kartě žádný konektor nejni vidět
asi rovnou do PC ne?
střihací karty atd.
-
- Pohlaví:
Re: střihací karty atd.
Nevím jestli ti rozumím, pravděpodobně chceš propojit videokameru s kartou - pak musíš mít příslušný kabel. Na kartě jsou 2 konektory.
no chci propojit vhs s PC
-
- Pohlaví:
Pak si musíš koupit příslušný kabel, pokud nebyl u karty anebo kamery. Také jsi měl ke kartě dostat cs návod.
no já tu kartu eště nemám já že bych koupil kabel společne s kartou
-
- Pohlaví:
O.K. Pokud kabel nebude v příslušenství (zřejmě ne) pak ti prodavač jistě poradí. Pro jistotu si vem kameru ssebou.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Karta má - aspoň podle popisu v odkazu v dotazu - kompozitní a s-video vstup. Audio musíš posílat do vstupu zvukové karty a pravděpodobně někde v nastavení TV karty bude nabídnuto k výběru, jaké zařízení (jakou kartu) používáš pro zvuk. TV karta se pak sama postará o spojení zvuku s videem. Na připojení zvuku budeš potřebovat kabel cinch -> Jack 3,5 , pokud má VHS audio výstup na cinch, případně kabel scart -> cinch (video)+ jack 3,5 (audio), případně kabel scart -> 3 x cinch a k tomu redukci (kalhoty) 2 x cinch -> jack 3,5,pokud má VHS výstup na scartu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3180
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
31 kvě 2025 19:19
-
- 8
- 3022
-
od Alferi
05 zář 2025 21:30
-
- 1
- 2559
-
od windroid2
29 dub 2025 10:05
-
-
Doplnění grafické karty ke stávající sestavě Příloha(y)
od Kozina » 16 srp 2025 17:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 7863
-
od Kogaku
20 srp 2025 22:42
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2695