dvd přehrávač a avi- občas ano, občas ne
dvd přehrávač a avi- občas ano, občas ne
Ahoj. Klasika- vypálim filmy v avi na dvd. Přehrávač přehraje. Ale občas se stane, že přehrávač nějakej film ani nenajde, že je na dvd. Např. mám na DVD 3 filmy- 2 najde a 3 nenajde. Všechny jsou v avi.... Proč?
Re: dvd přehrávač a avi- občas ano, občas ne
Pokud ti jdou všechny v počítači tak DVD nebude mít všechny kodeky.
V počítači jdou.. takže nezbývá nic iného než převést do DVD? Dá se na to příjít i dřív, než že to vypálim a potom zjistim, že to nejde?
Samozrejme,zjisti,ktere filmy ti nebezi v prehravaci.Myslim,ze ten kodek bude stejny...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
a jak zjistim, kterej je tam kodek? u těch co mi nejedou
Ja se koukam na kvalitu atd v win avi video converter kde je uveden i video kodek,oznacil sem cervene.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Tak u těch co jdou je xvid a teď mám v compu 2 co na dvd přehrávači nešli a u těch je taky xvid... ?? 
Jo a na tom přehrávači je značka DivX

Jo a na tom přehrávači je značka DivX
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Občas nefunkční touchpad po zapnutí/probuzení laptopu
od Micmen » 21 črc 2025 20:34 » v Problémy s hardwarem - 1
- 8523