Vypalování více filmů na DVD
Vypalování více filmů na DVD
Možná, že tento dotaz bude pro mnohé hračkou, ale včera jsem na tom strávil celé odpoledne. Video z kamery zpracovávám v Pinacle studio 12. Upravím, sestříhám video a převedu do DV formátu a vypálím. Vše bez problémů. Ale včera jsem udělal tři samostatné dokumenty a chtěl jsem je uložit na jedno DV. ( Tak, jako když si koupíte DVD u stánku a jsou na něm třeba 2 filmy). A nešlo to. Když jsem je tam chtěl samostatně vypálit v Neru, tak první šlo a druhé chtělo přepisovat video soubor. Když jsem udělal vícesekvenční nahrávání, tak jsem tam videa vpravil, ale DVD přehrávač přehrál jen ten první soubor. Prostě všechny dokumenty musí být v jednom Videosouboru. Ale jak to docílit? Nevíte někdo?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vypalování více filmů na DVD
Vítej na PC-HELP
Existuje spousta programů pro úpravu videa a DVD, který by měly umět je spojit v jedno a dokonce se v nich dá i udělat "klikací" nabídka menu, tak jak to vidíš u DVD "ze stánku".. teď si bohužel na žádnej program nevzpomenu z hlavy, takže buď ti kluci mezitím něco poradí nebo až dojdu domů, tak se po něčem podívám :)
Existuje spousta programů pro úpravu videa a DVD, který by měly umět je spojit v jedno a dokonce se v nich dá i udělat "klikací" nabídka menu, tak jak to vidíš u DVD "ze stánku".. teď si bohužel na žádnej program nevzpomenu z hlavy, takže buď ti kluci mezitím něco poradí nebo až dojdu domů, tak se po něčem podívám :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty filmy tam musíš vypálit najednou, nikoliv nejdřív jedno a pak druhé
Nevím jak Pinnacle 12, ale jedenáctka umí i vytvořit klikatelné DVD menu, kde vlastně pro jednotlivé okénko nastavíš film. Stačí všechny filmy, které chceš mít na jednom DVD naházet do časového pásma a pak před ně vložit DVD menu. Automaticky ti naskáčou do okének v DVD menu.
Na Youtube jsem našel videonávod jak na to:

Nevím jak Pinnacle 12, ale jedenáctka umí i vytvořit klikatelné DVD menu, kde vlastně pro jednotlivé okénko nastavíš film. Stačí všechny filmy, které chceš mít na jednom DVD naházet do časového pásma a pak před ně vložit DVD menu. Automaticky ti naskáčou do okének v DVD menu.
Na Youtube jsem našel videonávod jak na to:
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mám 12-ku a i 12-ka umí vytvořit to co 11-ka tedy klikací menu a jak píše Mike, musíš je naházet do časového pásma za sebou.
Já jsem si včera vytvořil 2 samostatné dokumenty. Každý jsem samostatně konvertoval do DV formátu a uložil na hArd disk. Každý měl tu strukturu Video_TS a Audio_TS se složkami Buf a Ufo atd. Přesně si nepamatuji názvy. Pak jsem z toho chtěl udělat jedno DVD jak Pinaclu tak Neru a ve všem, co mne napadlo. Takže tato cesta je špatná. Je třeba na časové ose si sestavit více dokumentů za sebou a konvertovat naráz, jak jsem tomu vyrozumněl. Ještě nevím, jak to menu sestavit. Vezmu příklad. Budou tam Vánoce a Velikonoce. Pustím DVD na přehrávači, naskočí Menu, kde budou Vánoce a velikonoce. Teprve pak kliknu třeba na vánoce a přehrávají se vánoce. To je můj cíl. Ještě nevím, jak udělat to přiřazení, že odsud jsou vánoce a odsud zase velikonoce.
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neviem ako to je v Pinacli ale vo Videostudiu ktore používam je to úplne jednoduché. Ten program to urobí za teba. Ty tam jednoducho vložíš dve zostrihané celky, vianoce a velikonoce a potom si už iba nastavuješ vzhľad toho menu, pozadie, poprípade tam vložíš skladbu ktorá sa bude prehrávať počas zobrazovania menu. Ak už máš prekonvertované dve súbory, tak ich skús vypáliť cez DVD Shrink, on vie spojiť dve filmy na jedno dvd, alebo to vie aj DVD Fab platinum. Skús to najprv na RW aby si zbytočne neničil DVD disky. 

K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To samé umí Pinnacle 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Díky všem, kteří mi poradili, jak na to. Přes víkend jsem to vyzkoušel a opravdu není problém vytvořit několik videosouborů na jednom DVD v Pinacle Studio 12 a přitom na počátku mít odkazy na ně a na DVD spouštět ten, který právě chci. Dokonce bylo možno i spojit soubory s koncovkami mpg s příslušnými odkazy. Můj dotaz ještě zněl, jestli se dá nahrát více videosouborů na jedno DVD, které již byly dříve vytvořeny ve formátu DV, tedy v architektuře Video_TS a Audio_TS. Toto už Pinacle asi neumožňuje.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Video.ts máš také filmový soubor, zkus ho hodit na pás v pinacle.
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
přečetla - pochopila, ale nemám Pinacle...je jiný program který by spojil několik dvd formátů na jedno dvd??
dík
hotovo ...spojil mi to ConvertXtodvd4 a vytvořil i menu a vypálil...supr
přečetla - pochopila, ale nemám Pinacle...je jiný program který by spojil několik dvd formátů na jedno dvd??
dík
hotovo ...spojil mi to ConvertXtodvd4 a vytvořil i menu a vypálil...supr

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1797
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Změna poslední číslice ve více číslech najednou
od Arnold91 » 02 zář 2025 07:05 » v Kancelářské balíky - 7
- 5778
-
od Zivan
02 zář 2025 17:01
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2913
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”