VLASTNÍM VYPALOVAČKU LG ELEKTRONIC A VYPALOVACÍ PROGRAM NERO 6.VYPALOVANÍ VŽDY PROCHÁZELO V POHODĚ.PO DELŠÍ DOBĚ JSEM POTŘEBOVAL ZÁLOHOVAT NĚJAKÁ DATA(FILMY,DOKUMENTY...)ALE PŘI VYPALOVÁNÍ NA DVD-R VERBATIM 16x RYCHLOST,ALE I PŘI NIŽŠÍ MI SICE ZAČÁTEK UKAZUJE,ŽE VYPALUJI V PROCENTECH,ALE KOLEM 3 PROCENT SE PŘESTÁVÁ VYPALOVAT.DLOUHO SE PAK NEDĚJE NIC ANI NEPROBLIKÁVÁ VYPALOVAČKA A NAKONEC MI TO NAPÍŠE,ŽE PROCES SE NEZDAŘIL(UNSPECIFIED RECORDER ERROR-F:HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L.PO SKONČENÍ TOHOTO NEÚSPĚCHU,TRVÁ DELŠÍ DOBU NEŽ DVD VYJEDE Z MECHANIKY.ÚROVEŇ BUFFERU MI NEUSTÁLE UKAZUJE NULU,AKCE MI UKAZUJE-LEAD-IN,STAV REKORDÉRU PŘIPRAVEN.PŘI VYPALOVÁNÍ NA DVD NEBO CD PŘEPISOVATELNÉ NEMÁM ŽÁDNÝ PROBLÉM A VYPALUJE TO V POHODĚ.DĚKUJI ZA BRZKOU POMOC.
Co je to blbý nápad psát vše velkými písmeny. Je to nezdvořilé a špatně se to čte! Pic
NERO PŘESTALO PÁLIT DVD-R
-
- Pohlaví:
Re: NERO PŘESTALO PÁLIT DVD-R
Vítám Tě na PC-Help. Proč píše velkými písmeny? Vypadá to na problém vypalovačky, pravděpodobně odchází. Možná by stálo za pokus přeinstalovat Nero, ale spíš je to ta palírna.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jiné DVD vypaluje bude problém spíše jinde, než ve vypalovačce. Nejspíše opravdu v programu Nero, nebo máš v PC ještě jiný problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
To Pic, sypu si popel na hlavu, tu poslední větu jsem nějak přehlédl. 
/BTW, tak trochu mimo tento problém, ale vzhledem k jiným strukturám CD,DVD atd. by se i v těchto případech mohlo jednat o jakési např. "vysvícení" toho laseru. Proč si to myslím? Měl jsem tu asi dvě mechaniky, které dělaly podobné problémy, něco vypálily a něco ne. Přeinstalace Nera nepomohla (používám stále 6.0.16), ale nová mechanika to pak vypálila hned. To jen taková moje rádobyakademická úvaha./

/BTW, tak trochu mimo tento problém, ale vzhledem k jiným strukturám CD,DVD atd. by se i v těchto případech mohlo jednat o jakési např. "vysvícení" toho laseru. Proč si to myslím? Měl jsem tu asi dvě mechaniky, které dělaly podobné problémy, něco vypálily a něco ne. Přeinstalace Nera nepomohla (používám stále 6.0.16), ale nová mechanika to pak vypálila hned. To jen taková moje rádobyakademická úvaha./
Naposledy upravil(a) guest dne 17 úno 2009 21:43, celkem upraveno 1 x.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tohle mi taky dělalo....problém byl v 'zanesení havětí'...
před každým pálením sem musel vymazat registry a v době pálení dývka nic nedělat s kompem,jakkákoliv byť sebemenší zátěž (např otevření Tento počítač) vypalování zaseklo...toť můj postřeh
zkus to tak....a pokud ti to takhle udělalo jednou,tak nevěš hlavu,se stává,já kvuli tomuhle problému ztratil tak 10 prázdnejch kotoučů minimálně 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
-
- Pohlaví:
Pokud je slabší PC, pak zatížení CPU a RAM v době pálení může také způsobit chybu v součtu dat a tudíž špatně vypálené médium. Já jsem si z TV karty nahrával Basic Instinkt a při tom ve Photoshopu upravoval fotky a ve finále jsem měl film skoro bez zvuku - všechno se posunulo kamsi.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”