mp3player

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

mp3player

Příspěvekod weedcolour » 20 úno 2009 08:33

Zdravím,sháním nějakou kvalitnější mp3 ,potřebuju aby to mělo kvalitní diktafon(jedna z nejkvalitnějších funkcí)4-8gb,a mohlo by se s tim dát i proběhnout :wink:
poraďte .díky

//Běhat můžeš téměř s kterýmkoliv mp3 přehrávačem. To už není CD player :wink:
//mike007
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Reklama
neotek
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: mp3player

Příspěvekod neotek » 20 úno 2009 10:17

Kolik do toho chceš vrazit?
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod weedcolour » 20 úno 2009 12:09

?tak 1500kč max.
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

stinks
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod stinks » 23 úno 2009 22:46

Creative ZEN Stone Plus je docela dobrej přehrávač. Nakej cas sem mel 2GB verzi. Malej, krystalove cistej zvuk (sluchatka prilozeny k prehravaci sou docela dobry - prekvapily) a kvalitni zpracovani a design. Jeho malost se mu ale nakonec stala osudnou a jednou sem ho nechal v bunde jako dycky a matka mi bundu vyprala a bylo po muzice - teda ne uplne, jediny co neprezilo byl akumulator, ktery nevim jak vymenit, pac dovnitr prehravace se jen tak neda dostat.
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 24 úno 2009 01:18

Mrkni sem, taky jsme tam hledali Mp3 přehrávač do 1500,- Btw. myslíš vážně, že chceš za 1500,- kvalitní přehrávač s 4-8GB pamětí? :blush:

stinks: No já teda nevim, ale ty sluchátka, který mi dali k ZENu (předpokládám, že ke Stonu davají stejné) mě nijak neohromily.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

stinks
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod stinks » 24 úno 2009 16:46

To Spyke: Je fakt, ze ty molitany sem z nich ztratil celkem rychle, ale zvuk se mi jako beznemu smrtelnikovi zdal celkem v pohode. Je ale fakt, ze sem za zivot sluchatek moc nevlastnil a Kossy to taky zrovna nebyly :smile: .
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 25 úno 2009 10:52

stinks: Samosebou záleží co komu přijde jako dostačující. U mě se moc dlouho neohřáli.. :lol: Ale pokud se bavíme o 'špuntech', tak ani Kossy nejsou zrovna šťastná volba, ač si to hodně lidí myslí. Plná, uzavřená sluchátka mají velice dobrá, což se ale o špuntech říct nedá. Navíc myslím, že tohle jsme tu už někdy řešili, tkž se nechci opakovat. Když už obstojné špunty, tak Sennheiser řadu CX, s nimi chybu udělat nemůžete.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”