Nejde vypálit DVD Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

tom1403
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nejde vypálit DVD

Příspěvekod tom1403 » 20 úno 2009 20:57

Ahoj! Mám takový problém, pokud chci vypálit DVD (data), tak se proces vypalování dostane tak cca do čtvrtiny, možná ani ne, pak se to sekne, když chci ukončít vypalovací program, tak se sekne celý Notebook, takže nejenom, že musím restartovat, ale samozřejmě DVD v háji, a už těch DVD jako podtácků začínám mít docela hromadu :mad: Vypalovacím programem to asi nebude, dělá to u všech vyzkoušených (Ashampoo, Nero, HT)...Takže fakt netuším, najednou z ničeho nic, tak poslední měsíc. Vyzkoušel jsem i DVD od různých firem, takže v tomto asi také nebude. Zajímavé je, že pokud mám nějaké DVD neukončené a "dovypaluju" na něj další soubory, tak to funguje, ale jakmile začínám nové, tak je to v háji. Díky za rady ;-)

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Nejde vypálit DVD

Příspěvekod Pic » 20 úno 2009 21:24

Možná není problém ve vypalovacím programu, ale na disku. Udělej kontrolu disku s případnou opravou chyb. Jaký máš OS a jaká data vlastně vypaluješ - stačí obecně (film, programy, hry foto, hudbu ap.).
Edit: Nemáš v PC nějakého nezvaného hosta? Též je mi divné, že můžeš dál vypalovat po zkolabování vypalování na takové DVD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

tom1403
nováček
Stav:

Příspěvekod tom1403 » 20 úno 2009 21:54

Win XP, dělá to jak při vypalování hudby, tak filmů i fotek...Možná jsem se špatně vyjádřil, ta DVD jsou pak samozřejmě nepoužitelná, myslel jsem, že vypalovat jde na neukončená DVD, která byla dříve vypálená (když to ještě fungovalo)...Tím nezvaným hostem to snad také nebude, používám NOD32 (plnou verzi), firewall, pravidelně CCleaner a Spybot...

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 20 úno 2009 21:58

Zkontroluj PIO/DMA mode viz podpis...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 úno 2009 22:04

Pro jistotu si dej log z HijackThis do příslušné sekce a požádej o kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

tom1403
nováček
Stav:

Re: Nejde vypálit DVD  Vyřešeno

Příspěvekod tom1403 » 21 úno 2009 19:05

Moc díky za rady. Problém vyřešen. Opravdu tam něco bylo, co znemožňovalo vypalování. Ještě jednou díky ;-)

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”