kopírování z cd do počítače

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Zuzana
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

kopírování z cd do počítače

Příspěvekod Zuzana » 05 bře 2009 11:02

Ahoj,
mám Windows Vista a Nero 8, při kopírování hudby z cd mi ale Nero zkopíruje pouze první písničku z cd, ostatní sice uloží do počítače, ale nejdou přehrát. Zkoušela jsem to přes knihovnu v Media Playeru a to mi vždycky na píše "chyba" a konec.
Netušíte, kde může být problém? Děkuji.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: kopírování z cd do počítače

Příspěvekod guest » 05 bře 2009 11:08

Vítám Tě na PC-Help. Když to u WMP vypisuje chybu, tak jaké je její přesné znění? Není to CD chráněno proti kopírování?
Zkus to CD vložit do mechaniky, otevřít a zkopírovat klasicky CTRL+C a vložit do složky CTRL+V.

Zuzana
nováček
Stav:

Příspěvekod Zuzana » 05 bře 2009 11:13

Ahoj, děkuji.
WMP načte všechny skladby, při zahájení kopírování z cd ale hned napíše "chyba" do pole "stav kopírování". Zkoušela jsem to kopírování do složky, tam se to přesune, ale nejde spustit. Nepomohl mi ani program Ashampoo.

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2009 11:16

Ještě obligátní otázka. Dělají to všechny CD anebo jen to jedno?

A zkoušela jsi jiný přehrávač než WMP?

Pokud ne, vyzkoušej AIMP
Naposledy upravil(a) guest dne 05 bře 2009 11:20, celkem upraveno 1 x.

Zuzana
nováček
Stav:

Příspěvekod Zuzana » 05 bře 2009 11:18

Ano všechny, i vypálené cd. Nero to sice uloží do pc, při přehrávání se ukazuje čas, ale nic nehraje. Knihovna stále hlásí chybu. Někdy je tento text: Program Windows Media Player nemůže přečíst disk CD. Disk je pravděpodobně znečištěný či poškozený. Zapněte opravu chyb a akci opakujte.

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2009 11:22

Vyzkoušj tedy ten AIMP (viz. výše) a pokud to nebude hrát tak nainstaluj kodeky CCCP. Je možné, že WMP je poškozený.

Zuzana
nováček
Stav:

Příspěvekod Zuzana » 05 bře 2009 11:42

Tak bohužel nic, AIMP jsem stáhla a přehraje pouze první písničku, ostatní ukazuje čas, ale nic nehraje. CCCP jsem nainstalovala, ale taky nic. To je hrůza, počítač mám asi týden, všechno ok až na tento problém.

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2009 11:55

To mne tedy nic nenapadá. Vypadá to, jako by tam ty ostatní skladby nebyly. Ještě vyzkoušej následující:
Do Start - Spustit napiš dxdiag a stiskni Enter. Počkej chvilku až se to načte a na záložce Hudba vyzkoušej všechny 4 testy rozhraní DirectMusic. Ale když to tu jednu skladbu přehraje ??? No zkus to.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 bře 2009 12:01

Nechci strašit, ale bude to zřejmě způsobené ochranou proti kopírování. A prosím nepokládat otázku, co s tím, pokud je to skutečně ten pravý důvod.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

guest

Příspěvekod guest » 05 bře 2009 12:05

mmmartine, to jsem si myslel taky, ale když píše
Ano všechny, i vypálené cd.
, tak snad ví jestli je to chráněné, anebo ne. ???

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 bře 2009 12:21

Pokud se někomu podaří udělat kopii chráněného CD (možností je celá řada, co si budem vykládat :wink: ), přenášejí se některé druhy ochrany na kopii. Navíc - pokud mně paměť neklame - lze u některých vypalovacích programů aktivovat volbu Chráněné CD nebo něco na ten způsob a pak i doma sestavená a vypálená kompilace se tváří jako chráněná.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zuzana
nováček
Stav:

Příspěvekod Zuzana » 05 bře 2009 12:45

Vyzkouším všechno, na minulém počítači mi to všechno šlo. Jde mi hlavně o to, že si děláme editaci videa z kamery a občas tam přihodíme písničku. Než stahovat mp3 z internetu, tak je asi lepší nakopírovat písničku z cd, které máme doma..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”