ulozeni vysilani radia z netu Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

draaq
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

ulozeni vysilani radia z netu

Příspěvekod draaq » 17 bře 2009 02:30

znate to. torrenty jsou na nic, ptz se seeduji a jinak sdileji veci, co se libi vetsine, jinak bez sance sehnat..pokud ovsem neposlouchate sva oblibena netova radia ci jiny broadcast treba na BBC.
skvele veci jsou nestale a kazdy by si je rad znovu zazil => nejaky program na nahravani (neomezene dlouhe, tj. co HDD da). problem bych jediny videl v tom, ze posloucham radia vyhradne pres prohlizec, takze spise program typu "nahravam, co slysite". kdysi existoval ve windows soft "recording" s volbou "what u hear". tomuto softu jednou a pro vzdy: "ne, dekuji." format je mi ukradeny. vse se da jednoduse prevest na cokoliv.
pripadne kdyby nebyl audio program, tak nejaky sikovny video program, ktery funkci zvladne. opet neni problem z videa vyseknout audio...kazdy to delame bezne. (mlvim za sebe teda no)

ano, mohl bych stravit odpoledne hledanim, zkousenim softu, ale proc to delat, kdyz uz to nekdy nekdo treba udelal a muze poradit. at se ta efektivita netu zuzitkuje, ne?

pokud nekdo odpovi, tak se, prosim, zdrzte komentaru, co poslouchate, kde, jak, kdy, jak to nemam sanci prevest, ze to nejde pod vistama, apod. jine blabolne nesmysly. :crazy:

priklad zadouci odpovedi na foru na podobnou otazku: >>jmeno softwaru<<, webova stranka vyrobce, beda travnicek, hezky poslech

Reklama
guest

Re: ulozeni vysilani radia z netu

Příspěvekod guest » 17 bře 2009 07:57

Dobrou zkušenost jsem měl se Screamer radio, ale jinak jsou toho mraky Google, což je ovšem odkaz který ty nechceš :lol:

P.S. Pokud to ještě platí, pak v případě že ten Screamer neumí nějaké konkrétní požadované rádio, tak ho autor na požádání doplnil.

P.S.S. Ty ovšem potřebuješ program, který by nahrál vše co projde zvukovkou, o tom tady již někde byla řeč a je tu i odkaz.

Tady jsou odkazy od X - ZDE

draaq
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: ulozeni vysilani radia z netu

Příspěvekod draaq » 17 bře 2009 12:26

diky :wink: o tomhle jsem psal. usetrilo mi to zkratka jedno odpoledne googlovanim a cas straveny instal/odinstal programu. jakmile se najde admin, tento thread klidne smaznete, pokud bylo reseno jinde. potreboval jsem jen line poradit bez prace :lol:

prijemny den :inlove:

guest

Re: ulozeni vysilani radia z netu  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 17 bře 2009 12:29

Za málo, snad to pomůže. Toto nikdo mazat nebude, ale zaškrtni to jako vyřešeno (viz můj podpis), aby se to nemotalo v TOP.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”