Rychlí a zběsilí

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Rychlí a zběsilí

Příspěvekod p3!An » 12 dub 2009 01:22

Obrázek

Jaký je váš názor na tento filmek? Před chvíli jsem se dokoukal a zase si tak špatně nevede, co jsem očekal...příběh vcelku reálný, ale reálnost akcí a scén byla ještě přehnanější než například u Kobry 11..skoro jak nějaký Need For Speed :lol: prostě jedním slovem další klasická kravina z Ameriky, kterých je v poslední době čímdál tím víc..

Reklama
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Rychlí a zběsilí

Příspěvekod Argoneus » 12 dub 2009 07:52

Jako bych ten název už někde slyšel :)
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 12 dub 2009 09:23

Filmy s Vinem Dieselem nejsou špatný, takže bych se toho nebál. Navíc to má krásných 72%
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod peta501 » 12 dub 2009 09:27

pred tejdem sem na tom byl v kine... docela se mi to libilo ... (rozhodne lepsi jak dily 2,3 ktery byli uplne mimo... xD )
ale uz tam neni tolik peknejch aut ...
s tema scenama souhlasim... napr. ty zavady mi prisli hrozne prehnany... (jak nfs ..) proste hodne pocitacovy ...
ale jinak peknej film libilo se mi to ze je to pokracovani na jednicku... a ze tam hrali herci z jednicky ... :bigups:
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Kosai
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kosai » 12 dub 2009 11:33

Vyloženě špatný to nebylo,ale čekal jsem od toho krapet víc....

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 12 dub 2009 13:12

Že jsi se na to díval,když je to další kravina/což tedy je/když už to musíš vědět podle názvu.Asi na podobný hledíš často i na tu hrůzu Kobru.
No nic ve zlým,jen mě vždycky rozčílí když někdo píše o další kravině z Ameriky.Rozhodně se stejně/neli víc/ kravin točí všude jinde.A určitě se točí v Americe víc dobrých filmů než jinde na světě.Když člověk chce tak si dobrý filmy najde.Prostě se točí pro všechny kategorie a jestli je např. na Nově víc těch kravin,asi si to většina ČESKÝCH diváků přeje :?
Asi je módní nadávat na všechno americký :evil:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 dub 2009 13:26

No, hlavně to půjde do sbírky za sérii s titulem číslo 3. Přemýšlím, jestli jsem vůbec viděl 2 a 3 :lol:

Razzell
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Razzell » 12 dub 2009 13:32

Na muj vkus to byl film moc dobry akorat se me tam moc nelibilo jak jezdili ve skalach jinak to nemelo chybu :smile:
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 12 dub 2009 21:51

mike007: to máš pravdu, třeba takový XXX je opravdu film na jedničku ..i když nějaký scény jsou přehnaný, nebo plný chyb, nelogických věcí...ale to není u akčních filmů vyjímkou :smile:

peta501: no právě, scénař filmu byl psaný pro F&F2, ale když Vin Disel odmítl hrát, tak se odložil..a použil až pro 4..ale stejně nechápu režiséry, proč neustále cpou do filmu scény plný PC triků, když by vše šlo natočit reálně a pro fanoušky další plus, pokud se nejedná zrovna o fandy Stargate :D

liborek:podle názvu určitě ne, třeba taková jednička byla vcelku slušná :wink: no a na Kobru fakt nekoukám, jen někdy z donucení.. Tipuju, že už jsi vyrost z mých let a seš opravdový fanda starých klasických filmů, či dramat, když se tak zastáváš Ameriky. Jinak je to vcelku logický, že se v Americe natočila většina dobrých snímků, když vezmeš v potaz velikost. A poslední, pokud to bereš jako urážku, tak se omlouvám..ale jen jsem se chtěl podívat, ze zvědavosti a zda má ještě takový kvality jako první díl. Každopádně nenadávám na všechno z Ameriky, jenom jsem konstatoval film..prostě nejsem asi ten typ, který sežere všecho, co ve filmu vidí a neuvažuje nad tím..:wink:

Razzell: k zasmání to bylo dobrý, bezpochyby :lol:

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 12 dub 2009 22:10

p3!An: Copak XXX, ale Riddick: kronika temna, Černočerná tma nebo třeba Dokažte mi vinu jsou s tímto hercem výborné. Mimochodem,Co máš proti Stargate. To je parádní seriál :wink:

liborek: Nesuď film podle obalu ani podle názvu...
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 12 dub 2009 23:10

mike007: Riddick: kroniku temna a Černočernou tmu jsem bohužel ještě neviděl..ale napravím. Každopádně film Dokažte mi vinu je opravdu zajímavý, hlavně skvělý výkon V.D a jeho super image :smile: i když mě závěr filmu zklamal..
No a jinak máš pravdu, je to věc názoru..někomu se seriál Stargate libí a někomu prostě ne...u mě je to tak, že se někdy podívám z nostalgie a vzpomenu na R.D.Andersonův mazeckej seriál MacGyver :lol:

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 13 dub 2009 00:02

No vidíš, a já zas když vidím ve Hvězdné bráně major Carterovou (úžasná Amanda Tapping), tak si vzpomenu na další super sci-fi seriál - Svatyně ve kterém si též zahrála ;)
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”